Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I 15. aprila su stavili tu odluku i sad nas podsecaju. Poeni se racunaju samo na osnovu polozenih ispita... Cist bezobrazluk, kako im dune oglasavaju o abnormalnim uslovima za upis...hajde da su to odmah na pocetku oktobra rekli pa da znamo sta nas ceka, a ovako-samo odjednom bum.
Hoce da reorganizuju fax tako da ga samo genijalci zavrsavaju...

Znači ja sam neshvaćen genij' ko drug Fadil :per: :mrgreen:
A stvarno,znači samo jedan ispit može da se prebaci po najnovijem? Niko ništa ne obaveštava,samo tako nalepe negde u nekom ćošku obaveštenje,pa ko pročita pročita...

Sa sajta faxa kopirano

Друга година
Трећи семестар
*Грађанско право – општи део и Стварно право 11
*Породично право 7
*Основи економије 8
Четврти семестар
*Кривично право 11
*Наследно право 8
*Један предмет са смера
-Криминологија са правом извршења кривичних санкција(Правосудно-управни смер)
-Економско право(Пословноправни смер)
-Политички систем(Теоријскоправни смер) 6
*Писмени рад из Грађанског права - општи део и Стварно право,
Писмени рад из Наследног права
Писмени рад из Породичног права
Писмени рад из Уставног права
Писмени рад из Кривичног права 9

ukupno=60 poena
http://www.ius.bg.ac.yu/info/ (Odluka o rangiranju studenata za finansiranje iz budzeta 15.04.2009.)

dobro ja razumem da se jednom mora preseći, ionako ovo sa prenošenjem ispita ne vodi ničemu, al oni su razumeli da je bolonja samo podeliti i sakupiti bodove (a ni njih nisu podelili kako treba), a kolokvijume, vežbe, ostale predispitne aktivnosti (o integraciji i ujednačavanju diploma da ne govorimo) možeš da baciš u wc šolju...

p.s. pa da predmet sa smera ili opcioni predmet su značajno smanjenje (6/4 boda):p

I ja sam za to da treba da bude takav rezim na fakultetu, ali trebalo je da bude takav od samog starta kada smo ga upisali, a ne sada kada smo krenuli da studiramo na ovaj nacin, na koji se oslanjamo na prenosenje nekog ispita.
P.s: Mislim da sam dobila pogresnu informaciju ali ne bi bilo lose da pitam... Rekli su mi da 48 poena treba da ima onaj ko hoce na budzet, a da za uslov treba 40 poena? Deluje mi nelogicno skroz ali da li je mozda jos neko cuo za to?:confused:

I ja sam za to da treba da bude takav rezim na fakultetu, ali trebalo je da bude takav od samog starta kada smo ga upisali, a ne sada kada smo krenuli da studiramo na ovaj nacin, na koji se oslanjamo na prenosenje nekog ispita.
P.s: Mislim da sam dobila pogresnu informaciju ali ne bi bilo lose da pitam... Rekli su mi da 48 poena treba da ima onaj ko hoce na budzet, a da za uslov treba 40 poena? Deluje mi nelogicno skroz ali da li je mozda jos neko cuo za to?:confused:

Na sajtu piše da ko hoće da upiše sledeću godinu, a upisan je posle 2006 godine, mora da ostvari tih 48 ESPB, a sto se tice budzeta, tu ce praviti rang listu.

Znaci svi su radili rad iz krivicnog ili naslednog... Poslednja molba: jel mozda neko slucajno polagao kod Hibera rad? Bar neka mala infomacijica.... Skroz sam nesigurna, imam toliko pitanja i nedoumica, a to mi je za uslov po ovoj novoj odluci....:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::besna:

Pa gdje uze građansko..

Ja od sutra bunker, idem da se nakupujem hrane i pića, pa neću da izlazim iz kuće, sve dok ne naučim za porodično (3. juna) i krivično (20. juna)

Da li neko zna da mi kaze kakva je Olivera Vucic na ispitu? Gleda li ocenu sa vezbi ili iz uvoda? Jel' mnogo zahtevna?
Utisci su razliciti sto se nje tice... Moje licno iskustvo je da je uzasna!!! Mene je oborila na 4 ispitna pitanja jer za cetvrto mi nije dala ni trenutak da ga osmislim u glavi bar, kako bi joj po redu nabrojala neke stvari i onda kada sam krenula tacno da joj nabrajam ali preko reda ona me je oborila. Inace me je pitala pola sata tj. cedila me je!!! Samo par dana pre toga jedan momak je kod nje prosao na ispitu sa jako ali jako slabim znanjem... Sada ne znam da li je to da voli vise da ispituje momke ili joj je bio takav dan ne znam.... U svakom slucaju dobro zagrej stolicu!!! Ipak je to Olivera Vucic!
P.s: ume i da ponizava na ispitu ako napravis jezicki lapsus, a kada te obori obraca ti se sa mico cico vise srece u sledecem roku, dodji na konsultacije i sl.

Back