Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uuu sto vam je zanimljivo ovde!!!:)..cao svima...hmm..molim za pomoc...u velikoj sam dilemi da li da upisem privatni ili drzavni pravni...naravno da bih vise volela diplomu drzavnog,ali treba doci do nje,a kako sam nacula....put do nje je veoma strnovit:)...prava me jako zanimaju,ali moram da napomenem da nisam neko ko je spreman da uci 7-8 sati dnevno..sto sam cula da vecina studenata drzavnog radi!ne bih da upisem nesto zbog cega cu izgubiti zivce!!pa me interesuju vasa iskustva i da li je fax zaista toliko tezak koliko se prica??

ako u se u startu ogradjujes od "gubljenja živaca" i višesatnog učenja onda privatni... proceni realno svoje mogucnosti pa vidi... da je težak "koliko se priča" - nije, da se uči - uči se, dal ces da spremaš ispit mesec dana x 2h ili 7 dana x 8h to je na tebi (s tim što ova druga opcije retko kome uspeva i daje dobre rezultate)... sve ostalo imaš na ovoj temi stranicama unazad...

Poslednja izmena:
jao ne znam vise sta da mislim....ali ja sam bukvalno shvatila da jednostavno nema slobodnog vremena od silnog ucenja,tj.da je gradivo jako veliko!bas mi je drugarica koja je tek upisala prava rekla da ceo dan provodi na predavanjima,vraca se kuci kasno..a noc provodi uceci!!i naravno kada cujem takve price ja se prosto uplasim..i zapitam da li je to bas toliko strasno?a samo jedno pitanje(ko bude mogao neka odgovori)sta se sprema za prijemni?mislim...istorija,gradivo iz sve 4 godine gimnazije drustvenog smera i srpski...ali ne znam za vas, ali ja u gimaziji nistaa nista nisam ucila od gramatike srpskog..a koliko znam i to se sprema!

jao ne znam vise sta da mislim....ali ja sam bukvalno shvatila da jednostavno nema slobodnog vremena od silnog ucenja,tj.da je gradivo jako veliko!bas mi je drugarica koja je tek upisala prava rekla da ceo dan provodi na predavanjima,vraca se kuci kasno..a noc provodi uceci!!i naravno kada cujem takve price ja se prosto uplasim..i zapitam da li je to bas toliko strasno?a samo jedno pitanje(ko bude mogao neka odgovori)sta se sprema za prijemni?mislim...istorija,gradivo iz sve 4 godine gimnazije drustvenog smera i srpski...ali ne znam za vas, ali ja u gimaziji nistaa nista nisam ucila od gramatike srpskog..a koliko znam i to se sprema!

od silnog ucenja hahahahaah
gradivo je beskonacno veliko ahahh

ja ucim po 3-4 sata svaki dan i imam slobodnog vremena na pretek. i ide mi odlicno. tako da su to gluposti sto cujes.

E izasla i treca lista prisustva :)

Видео сам z:mrgreen:

po ovoj trecoj listi opet imam manje, nego na onoj drugoj, oni nisu normalni. Ne znaju ni sami sta vise hoce.

z:hi:z:hi:z:hi:

Jesi vidio obaveštenje? Nova lista izlazi u januaru! :)

Изаћиће и трећа, четврта, петнаеста...z:ddm:z:ddm:z:ddm:z:ddm:

јучер код Лабуса, неко колега рече да је шеф одсека за студентска питања рекао да је декан написо директиву по којој се "Неће узимати провлачења картицом" већ ће се студентима веровати на реч". Тако каже, а мене подсети на ону чувену "друг Тито је рекао: "студенти су били у праву"" :hahaha::hahaha::hahaha:

Back