andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
nikako ne bih da jelic predaje zemljisne knjige..grrrr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao ne znam vise sta da mislim....ali ja sam bukvalno shvatila da jednostavno nema slobodnog vremena od silnog ucenja,tj.da je gradivo jako veliko!bas mi je drugarica koja je tek upisala prava rekla da ceo dan provodi na predavanjima,vraca se kuci kasno..a noc provodi uceci!!i naravno kada cujem takve price ja se prosto uplasim..i zapitam da li je to bas toliko strasno?a samo jedno pitanje(ko bude mogao neka odgovori)sta se sprema za prijemni?mislim...istorija,gradivo iz sve 4 godine gimnazije drustvenog smera i srpski...ali ne znam za vas, ali ja u gimaziji nistaa nista nisam ucila od gramatike srpskog..a koliko znam i to se sprema!
polojac postavlja pitanja iz glave uglavnom iz oblasti koju si pogresio na testu...
molim da prvo jos jednom razmislis da li si ti za prava.....da li si uopste za fax..i kako uopste zelis da prodjes u zivotu bez ucenja....teskog ucenja....ovo te molim za dobrobit tebe i nase zemlje...nemoj pogresno da shvatis
po ovoj trecoj listi opet imam manje, nego na onoj drugoj, oni nisu normalni. Ne znaju ni sami sta vise hoce.
Anđelka, ne mlati...
Upišeš prava i završiš to i gotovo...
E izasla i treca lista prisustva![]()
po ovoj trecoj listi opet imam manje, nego na onoj drugoj, oni nisu normalni. Ne znaju ni sami sta vise hoce.
Jesi vidio obaveštenje? Nova lista izlazi u januaru!![]()
Znate li da li ce Hiber postaviti na internet novu prezentaciju iz stvarnog koju prikazuje na predavanjima i znate li sta o novim ispitnim pitanjima iz porodicnog koja je Janjic Komar pominjala na predavanjima?