Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da sinteticka iz nac ne moras ako neces, mozes obicna da trazis...nama Vuletic nije rekao za 4ke i sinteticka vec da Mirkovic postavi 2 pitanja...a mi sto ne radimo pismeni jer ne treba da se pojavimo tog dana vec sutradan?!

Та два Мирковићева, јесу ли она обична или синтетичка?
Колегинице, држите се онога што пише на Ратитићевом сајту.

Sami kazete na Rakiticevom sajtu i tamo pise za one koji su vezbali kod Mirkovica ili Rakitica... Kada sam pitala Mirkovica on mi nije spomenuo sinteticka!

Ja znam šta sam vidio očima... Kolega je dobio jedno sintetičko (predlozi i ostvarana rešenja uređenja Juge) i sudstvo u srednjevjekovnoj srbiji. A zašto ne bi uzela sintetičko, kada njega pričaš to ti je garancija visoke ocjene?

Zanima me zna li neko od vas kakva je Vucicka iz ustavnog????
shta najvishe trazi, kako ispituje??

Vucicka je skroz korektna.
Ti izvlacis tri ceduljice sa tri gomile. Pricas ta tri pitanja, ona ti postavi neke podpitanja, ali ne gnjavi puno, nego samo da bi proverila da li razumes ono sto pricas, sto joj je jako bitno. Ne trazi ona nista posebno jer ti izvlacis sva pitanja, ali kod svakog pitanja moras znati osnovne institucije i pojmove, bez mesanja. Bolje ti je da fino naucis okosnicu svakog pitanja, nego da naucis gomilu detalja a odvalis neku glupost. Pricaj jasno i deluj samouvereno i nemas problema. Plus ne pokusavaj da je zeznes ako znas dva, a trece ne znas jer ne pusta ako se ne znaju sva 3 pitanja, barem osnovno.

Sami kazete na Rakiticevom sajtu i tamo pise za one koji su vezbali kod Mirkovica ili Rakitica:cmok:... Kada sam pitala Mirkovica on mi nije spomenuo sinteticka!

;):ok: Лепо запажање. :klap:
Па.. неби требало да деле људе тј. студенте (под условом да су студенти људи, разуме се:mrgreen:) Хоћу да кажем: требало би да важи исти режим за све четворке.

Не мислим на четворке као новорођену децу, тројке и близанце, већ на студенте са оценом четири (4) на вежбама из предмета Национална историја државе и права. А ако има студената који су рођени као близанци, тројке и, евентуално, четворке, па сви имају оцену четири (4) на вежбама из предмета Национална историја државе и права, онда то исто и за њих важи.

:vatromet::tease::vatromet::tease::vatromet::tease:

Poslednja izmena:

Back