Vujo, kako si prosao iz Rimskog? Za Voju sam cula da se pitanja izvlace iz gomilice, u jednoj je izmesan stari i srednji vek (sve sa sintetickim pitanjima), a u drugoj izmesan srednji i novi (takodje sa sintetickim), a trece on sam postavlja, mada ako izvuces 2 sinteticka 3 ne postavlja. Cula sam da ne moze da se slusa kod njega-samo 4 ulaze...je l' to tacno?
Ma,prošao sam loše jer se nisam spremio. Test nije bio uopšte težak,i da sam se poštenije spremio i na vreme ponovio,ne bi bilo problema. Ne znam posle za usmeni,ali izvukao bih bar pozitivu. Ovako mi ostaje da se nadam da ću imati malo sreće sa žrebom i u aprilu.
Moja drugarica je polagala kod njega i morala je da ga čeka ceo dan. Čuvaj se provokacija,jer voli da zajebava one koji se prime. Njoj je npr,rekao da je falsifikovala Simin potpis u indeksu za poene. Ona mu odg da se potrudila i on ništa nije rekao. Znam da se kod njega dešava da ti kaže da si 2/3 položila i da trebaš još 1/3 u aprilu. U svakom slučaju,čudan je ali ako znaš,ne verujem ad će biti problema