Ljudi jel moze neko da napise kao je kod Zike na ispitu,koliko dugo vremenski pita,neka pitanja,ajd ljudi ucio sam non stop a hvata me panika!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecno!Nadam se da ces poloziti i mozda zapamtiti koje pitanjce,da ga pustis na forum.Ja polazem sutra, pa cu moci da ti odgovorim na pitanja![]()
Ljudi molim vas jos jednom da li je neko polagao kod Vuckicke? Kakva je??
Mora li na usmeni da se izlazi,ja sam cula da ako dobro uradis kolokvijum,dobijes 6 i ako si zadovoljan tom ocenom,ne moras usmeno da odgovaras?Ispit iz rimskog kod Milosevica u sustini nije tezak. Test je relativno lak, izgleda kao kolokvijum kod Vuletica: - skoro pola testa su obligacije; - esej je za jednu grupu bio iz delikata, a za drugu grupu stipulacija; - jedno pitanje iz postupka; - jedno iz naslednog; -jedno prevod latinskih izraza; - jedno iz porodicnog... manje vise to je to sto se tice testa. Usmeno te pita ako si tacno uradio pola testa i pita ono sto si radio na testu.
Ako ima jos pitanja samo recite![]()
Ljudi koga predlazete za Ustavno? Imam pravo izbora u sledecem roku, pa bi valjalo iskoristiti ga-da ocistim vec jednom drugu god! Pomozite please! Stvarno ne znam koga da biram - Markovica, Vucicku ili Petrova ?!?!:?
Mora li na usmeni da se izlazi,ja sam cula da ako dobro uradis kolokvijum,dobijes 6 i ako si zadovoljan tom ocenom,ne moras usmeno da odgovaras?
50.put da pitam. Zna li neko kako Jovanović ispituje,šta mu je bitno,šta mu je manje bitno i tako to.Ja učim po Košutičevoj knjizi
Ja sam polagala kod Petrova, vrlo je korektan. Ne moraš opširno da pričaš, ali je važno da ono što kažeš bude tačno. Kažu da je blaži prema starijim studentima nego prema mlađim, ali ne znam koliko je to tačno.
Ako ti nije cimanje idi da slušaš ispit kod sva tri profesora, pa onda odluči kod koga ćeš polagati. Pozdrav :smile:
50.put da pitam. Zna li neko kako Jovanović ispituje,šta mu je bitno,šta mu je manje bitno i tako to.Ja učim po Košutičevoj knjizi