Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:?:E kad ste vec kod potpisa, zna li neko sta je sa potpisima za trecu? Ni jedan nemam, pa me zanima je li davao ko i pominju li sta u vezi toga?
:roll:E da, je li isao neko na ovaj sistematski za trecu god? Javite kako je, jel mnogo smaraju tamo, sta obuhvata pregled i sl...
Hvala unapred! :razz:

:?:E kad ste vec kod potpisa, zna li neko sta je sa potpisima za trecu? Ni jedan nemam, pa me zanima je li davao ko i pominju li sta u vezi toga?
:roll:E da, je li isao neko na ovaj sistematski za trecu god? Javite kako je, jel mnogo smaraju tamo, sta obuhvata pregled i sl...
Hvala unapred! :razz:

nista ne boj se ,ne boli:) ginekoloski predleg ti izvrse i nista drugo...

ma to se ide samo prve god posle nije ni bitno

PREDMETI I SKRIPTE ZA PRAVNI FAKULTET na CD-u!
Vidi:www.velickovicdragan.i8.com

OK, mozda neko zaista smatra studente prava debilima, ali, veruj mi da nisu, pogotovo ne toliki da moras 150 puta da im posaljes da imaju neke stvari na CD, dovoljno je jednom ili dvaput, pa se seti za mesec, dva, tri da posaljes ponovo, ali je zaista glupo i neumesno da na forum posaljes nekoliko poruka jednu za drugom sa istim ili slicnim sadrzajem. OK, razumeli smo, shvatili smo, ako neko hoce da kupi, javice se. A licno, kad se neko tako napadno reklamira, prosto kad ti neko bode oci, uvek izbegavam da kupim od toga bilo sta.

Pozdrav svim kolegama sa faxa,
evo ja resila da ucim ovo ustavno i dobila Markovica, pa mi treba neki savet, kakav je, sta trazi, koliko i slicno...najvise me zanima da li je i on drugaciji prema studentima koji su obnovili? Znam desetak profesora kod kojih ponovci moraju znati za 10 da bi dobili 6...

Jel Vasićka iz uvoda tako strašna kao što pricaju?

Nije strasna, ali mora da se zna:) Ja ti preporucujem da doobro naucis i izadjes kod nje, iz razloga sto je materija uvoda u pravo osnova za sve, i ako sad to dobro naucis neces morati kasnije da ucis. Recimo ja sam polozila kod Mitrovica na skriptu ali sam posle i za gradjansko i za stvarno i za skoro sve predmete ucila sve to ponovo:)

Zdravo i od mene..tek danas nadjoh ovaj forum i to sasvim slucajno,nisam ni znala da postoji..i bas se obradovah:p.. Moze li neko da mi kaze kakav je Oliver Antic na ispitu iz Uvoda u gradjansko?? I postoji li neka skripta iz koje moze da se uci,bar onaj prvi smoorni dio...[/QUOT

Antic ti je neiscrpan izvor sporenja medju studentima :jedni ga mrze a drugi vole!Ja sam kod njega polozila i uvod i nasledno (doduse pre jedno 100god.).Oba puta sam dobila 7,i zadovoljna sam,nije cimao,ispricala sam sta znam i to je to.Planiram i obligacije kod njega da polazem.Mislim da je skroz ok,ali o njemu ces cuti najrazlicitija misljenja.Nadam se da sam ti barem malo pomogla a sto se tice skripte,trebace ti neko ko je u skorije vreme to polagao.

Zdravo i od mene..tek danas nadjoh ovaj forum i to sasvim slucajno,nisam ni znala da postoji..i bas se obradovah:p.. Moze li neko da mi kaze kakav je Oliver Antic na ispitu iz Uvoda u gradjansko?? I postoji li neka skripta iz koje moze da se uci,bar onaj prvi smoorni dio...

Nemoj da slusas druge, nego idi slusaj ispit i videces kakav je, kad pocne rok, ti ga zamoli da prisustvujes ispitu i pustice te...savetujem ti to jer su meni jedni pricali da je super a drugi da je uzasan...Ja sam pala kod njega, ne mogu reci da sam sve znala ali je bilo dovoljno da prodjem...ali nisam:) Evo sta se desilo decku pre mene,elem, decko pre mene je kao primer za NEMOGUC pravni posao rekao da je nemoguce ako antic kaze da moze da pregazi dunav...na to je ovaj odgovorio: E posto dika kaze da ja ne mogu da pregazim dunav, a dunav je kod Svarcvalda najuzi i moze da se pregazi, dika ce mi doci u sledecem roku:) A skriptu ti ne preporucujem, ni kod koga iz gradjanskog, a posebno ne kod antica:)
Eto...pozdrav

Nemoj da slusas druge, nego idi slusaj ispit i videces kakav je, kad pocne rok, ti ga zamoli da prisustvujes ispitu i pustice te...savetujem ti to jer su meni jedni pricali da je super a drugi da je uzasan...Ja sam pala kod njega, ne mogu reci da sam sve znala ali je bilo dovoljno da prodjem...ali nisam:) Evo sta se desilo decku pre mene,elem, decko pre mene je kao primer za NEMOGUC pravni posao rekao da je nemoguce ako antic kaze da moze da pregazi dunav...na to je ovaj odgovorio: E posto dika kaze da ja ne mogu da pregazim dunav, a dunav je kod Svarcvalda najuzi i moze da se pregazi, dika ce mi doci u sledecem roku:) A skriptu ti ne preporucujem, ni kod koga iz gradjanskog, a posebno ne kod antica:)
Eto...pozdrav
Haha, koji primer... Koji bedak- pomislis evo neceg logicnog i divnog, kad ono ispadne pravi uzas. Desava se. :-D

Back