Da li bih neko hteo da mi kaze kako se spremao za prijemni ispit za pravni fakultet u Novom Sadu, koliko bodova treba za budzet ... Hvala unapred !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad ste vec kod potpisa, zna li neko sta je sa potpisima za trecu? Ni jedan nemam, pa me zanima je li davao ko i pominju li sta u vezi toga?
E da, je li isao neko na ovaj sistematski za trecu god? Javite kako je, jel mnogo smaraju tamo, sta obuhvata pregled i sl...
Hvala unapred! :razz:
Tarabice, uzdanico nasha ! Samo ti polozi.@ vekish @ najgori u generaciji Hvala vam mnogo na
informacijama o Škuliću. Pozdrav![]()
PREDMETI I SKRIPTE ZA PRAVNI FAKULTET na CD-u!
Vidi:www.velickovicdragan.i8.com
Da li neko zna kada pocinju da daju potpise za I godinu?
Jel Vasićka iz uvoda tako strašna kao što pricaju?
Zdravo i tebi sapatnice nas![]()
Persona u koju se uzdash. Nebi bilo loshe da joj poverish neku duznost, zadatak ili shta slicno; u protivnom radi se o Mesiji.uzdanica![]()
Zdravo i od mene..tek danas nadjoh ovaj forum i to sasvim slucajno,nisam ni znala da postoji..i bas se obradovah.. Moze li neko da mi kaze kakav je Oliver Antic na ispitu iz Uvoda u gradjansko?? I postoji li neka skripta iz koje moze da se uci,bar onaj prvi smoorni dio...[/QUOT
Antic ti je neiscrpan izvor sporenja medju studentima :jedni ga mrze a drugi vole!Ja sam kod njega polozila i uvod i nasledno (doduse pre jedno 100god.).Oba puta sam dobila 7,i zadovoljna sam,nije cimao,ispricala sam sta znam i to je to.Planiram i obligacije kod njega da polazem.Mislim da je skroz ok,ali o njemu ces cuti najrazlicitija misljenja.Nadam se da sam ti barem malo pomogla a sto se tice skripte,trebace ti neko ko je u skorije vreme to polagao.
666...to si izvukla iz broja ziro racuna sa pravnog iz NS??![]()
Zdravo i od mene..tek danas nadjoh ovaj forum i to sasvim slucajno,nisam ni znala da postoji..i bas se obradovah.. Moze li neko da mi kaze kakav je Oliver Antic na ispitu iz Uvoda u gradjansko?? I postoji li neka skripta iz koje moze da se uci,bar onaj prvi smoorni dio...
Haha, koji primer... Koji bedak- pomislis evo neceg logicnog i divnog, kad ono ispadne pravi uzas. Desava se. :-DNemoj da slusas druge, nego idi slusaj ispit i videces kakav je, kad pocne rok, ti ga zamoli da prisustvujes ispitu i pustice te...savetujem ti to jer su meni jedni pricali da je super a drugi da je uzasan...Ja sam pala kod njega, ne mogu reci da sam sve znala ali je bilo dovoljno da prodjem...ali nisamEvo sta se desilo decku pre mene,elem, decko pre mene je kao primer za NEMOGUC pravni posao rekao da je nemoguce ako antic kaze da moze da pregazi dunav...na to je ovaj odgovorio: E posto dika kaze da ja ne mogu da pregazim dunav, a dunav je kod Svarcvalda najuzi i moze da se pregazi, dika ce mi doci u sledecem roku
A skriptu ti ne preporucujem, ni kod koga iz gradjanskog, a posebno ne kod antica
Eto...pozdrav