Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta im znači ovo što sam pocrveneo:)? Kakvih 30 poena,kad to vrednuju samo Sima i Voja? Kako se dobijaju ti poeni iz rimskog i uvoda? To je verovatno još samo jedna procedura u skladu sa Bolonjom koja se neće poštovati. Totalna dezorganizacija
Polojac je davala potpise na predavanjima :lol: (iako se NE daju) i upisivala po 30 poena u indeks, ali to sigurno nista ne znaci...

Ne, ne zavisi od testa. Ako odlicno uradis test mozes da dobijes 7 bez odgovaranja. Ako solidno uradis mozes 6 da dobijes bez odgovaranja. Svi koji prodju test mogu da odgovaraju za bolju ocenu. Ako ti je test granican, imas priliku da odgovaras. Ne brini Polojac je sasvim korektna i fer.

Srecna Nova 2008, kolege!!!:-D:p:-D

Srecna Nova, zelim vam svima da polozite sve ispite!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seca li se neko od prethodnih godina koje je bilo esej pitanje kod Zike na poslednjem kolokvijumu?

Kad pocnu ispiti a ja zelim da slusam ispit kod ispitivaca kod kog je polazem, kako to mogu da uradim? Mogu li samo da se pojavim ili treba unapred da se javim ispitivacu???

Ko nema nikakve poene iz Uporedne da li mora da uci sinteticka pitanja? Cula sam da Sima i Voja znaju da progledaju kroz prste ako ne znas novi vek, pa u aprilu polazes samo tu trecinu predmeta...zna li neko nesto o tome?!

I ko ima poene,a nema dovoljno. Mislim da je 50 ili 60 bodova granica da te ne pitaju suntetička pitanja. A,ako nemaš uopšte bodova,daleko si od toga:p A,ni ja nsam ništa bolji

I ko ima poene,a nema dovoljno. Mislim da je 50 ili 60 bodova granica da te ne pitaju suntetička pitanja. A,ako nemaš uopšte bodova,daleko si od toga:p A,ni ja nsam ništa bolji

Mislim da nema veze sa poenima, jer neće preko čip kartice gledati evidenciju sa predavanja, što može da donese 30 poena. Jedino ako si u stručnoj grupi, ili imaš neki seminarski, ti može doneti poene ...

Mislim da nema veze sa poenima, jer neće preko čip kartice gledati evidenciju sa predavanja, što može da donese 30 poena. Jedino ako si u stručnoj grupi, ili imaš neki seminarski, ti može doneti poene ...

Ma,ima na njegovoj stranici na sajtu koji su kriterijumi za bodove. Možda će svima računati tih 30. Nemam pojma. A,šta je to sa Jovanovićem? Za šta je skratio?

Back