Dobila sam Djurdjevica iz naslednog ,zna li neko kakav je i sta pita i ako neko ima zadatke koje pita neka mi posalje ?Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svim (potencijalnim) buducim kolegama !
Jos uvek sam u dilemi sta upisati (a naravno jedna od bitnijih varijanti su prava u Beogradu), pa bih zato volela da mi neko od buducih kolega (po mogucstvu mladjih - zbog bolonje) malo "objasni" kako je tamo, kako vam se svidja fakultet, predavanja, profesori i gradivo (da li je to ono sto ste ocekivali ?) ?
Puno pozdrava za sve buduce pravnike
Zdravo svim (potencijalnim) buducim kolegama !
Jos uvek sam u dilemi sta upisati (a naravno jedna od bitnijih varijanti su prava u Beogradu), pa bih zato volela da mi neko od buducih kolega (po mogucstvu mladjih - zbog bolonje) malo "objasni" kako je tamo, kako vam se svidja fakultet, predavanja, profesori i gradivo (da li je to ono sto ste ocekivali ?) ?
Puno pozdrava za sve buduce pravnike
Cao svima !
@Maraja666
Hvala ti na objasnjenjima ! Imam samo jedno pitanje: "Da li je to ono sto si ocekivala kada si se odluzivala za prava ?" ! Puno pozdrava od Maje
@Maraja666
Mene zanima:
1. Kakvi su uslovi da bi se upisala 5. godina, odnosno da bi se skolovao za mastera. Da li je potreban odredjen prosjek, ili kolicina bodova, ili je potrebno da se samo zavrsi 4. godina faxa.
2. Primijetio sam da se engleski jezik spominje kao vjestina. Da li ocjena iz jezika ulazi u prosjek.ili ne?
3. Isto i za informatiku.
Šta im znači ovo što sam pocrveneo? Kakvih 30 poena,kad to vrednuju samo Sima i Voja? Kako se dobijaju ti poeni iz rimskog i uvoda? To je verovatno još samo jedna procedura u skladu sa Bolonjom koja se neće poštovati. Totalna dezorganizacija
Ima li kakbe vajde da se u januaru dobiju potpisi i sta je alternativa?
Ko odgovori ima pice![]()
Jel može neko da napiše koja ispitna pitanja je Sima izbacio za ispit. Nisam bio na tom času. Ako ništa,bar koji su broj ta pitanja. Nadam se da ima osobe koju neće mrzeti da odgovoru na ovu moju molbu![]()
Izbacio je nekih 10 pitanja. Baš bi bilo lepo kada bi neko napisao koja![]()