trebalo bi da ti da potpis iako nemas pozitivnu, ali ti nece dati ocenu, sto znaci da ne mozes izaci u prvom roku, tj. u junu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste,ali ja govorim o budzetu,koji je sa proslogodisnjih 700 skresan na 600...lvana:prosle godine je poslednji na listi imao 36 ili 39 bodova, tako da stvarno sanse da ne upises su.. blah... hehehehe![]()
Karamazov:jeste,ali ja govorim o budzetu,koji je sa proslogodisnjih 700 skresan na 600...![]()
pa da...tako su rekli i na pripremamaivana bg:u novinama je pisalo da su smanjili broj brucosa na 1700, zbog toga ce biti 600 iz budzeta.
tarabica:Da li je neko skoro polagao Krivično pravo posebni deo kod Radulovićke? Pošto sam stariji student, nisam išla ni na predavanja, ni na vežbe, nemam potpise, ne znam da li će mi ona uopšte dozvoliti da polažem?
A gde to ima izivljavanja molim te? Ako te profesor obori jer ne znas materiju na nivou koji prilici jednom akademcu, znaci li to da se on izivljava nad tobom? Fakultet nije ni kurs ni osnovna skola. Ako ti je ostalo jos tri ispita mnogo ti je pametnije bilo da se pomucis i zavrsisi ih u Novom Sadu, nego da sad strepis da li ce ti univerzitet dobiti akreditaciju ili ce se desiti ono sto se desilo visim skolama.novi fakultet:samo da obavestim, ako neko do sada nije cuo!!!!
Univerzitet u Novom Pazaru-departman u Pancevu, vec 3 godine omogucava besplatne studije prava, odnosno ako imas odslusanu godinu, ne placas tu koju si odslusao. Ja sam u Novom Sadu bio apsolvent, ostalo mi je bilo 3 ispita, primili me skroz besplatno jer sam odslusao sve 4 godine u Novom Sadu. Telefon fakulteta je 013-516-732. Nije lako, ali nema izivljavanja))))