Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije tacno da je taj forum mrtav. Ima ljudi koji su se registorvali i na tom drugom, ali daleko od toga da je ovaj prvi prso. Vecitistudnet forum nema potrebnih informacija vezanih za ispite. Ako trazite konkretne informacije o ispitima, ispitnim pitanjima, profesorima, kako sta ispituju, sve ce te to naci na jurisu.

Kada se overava 4 semestar, da li u junu kad odslusam ili u oktobru kada dam uslov za trecu godinu. Jel vezbao neko politicku kod Gligorica, hoce li dati potpis ako nemam pozitivnu ocenu sa kolokvijuma, vezbam samo kod njega, pa ako mi neda ne mogu da upisem trecu godinu. Pomagajte ljudi sta da radim.

Hvala.

Petrov je bio skroz korektan kad sam ja polagala, a čula sam svašta o njemu. Možeš i malo da kažeš, ali da bude tačno. Nauči šta znači ustavnost, zakonitost, izvori prava - mislim na onaj redosled ustav, zakon, podzakonski akti itd., ustavno sudstvo, parlamentarni, predsednički sistem:smile:... Izvlačiš pitanja, a on može da postavi neko podpitanje.

Moje dve drugarice su polozile kod Petrova, i vrlo su zadovoljne nacinom ispitivanja. Trazi samo osnovno, hoce da pomogne (tipa kod kojih lekcija je dato pitanje i tome sl.). Vecina studenata i trazi da polaze kod njega,mislim na one kojima taj predmet ne lezi. Samo opusteno i najosnovnije nauci i prolazis sigurno. Srecno...

Insider:
Kada se overava 4 semestar, da li u junu kad odslusam ili u oktobru kada dam uslov za trecu godinu. Jel vezbao neko politicku kod Gligorica, hoce li dati potpis ako nemam pozitivnu ocenu sa kolokvijuma, vezbam samo kod njega, pa ako mi neda ne mogu da upisem trecu godinu. Pomagajte ljudi sta da radim.

Hvala.

Nije da ne mozes da upises trecu, ako ti ne da potpis, nego ne mozes da polazes politicku u junu. Bar se iskreno nadam da je tako, jer imam isti problem.

Back