Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam polozio obligacije kod Durdjevica u januaru, ucio sam sva pitanja, ali, kao sto koleginica rece, i meni se cini da on pita sve. Na pravnom forumu ciji link mozes da nadjes ovde, prekopaj malo, postoje neka pitanja za Djurdjevica, ali ne bih bio siguran u to, kazem, cini mi se da pita sve.

zaimb:
kako da nabavim knjigu
Branka Z. Ljutica
BANKARSKO I BERZISKO POSLOVANJE
u platou kazu da su sve prodali i da neznaju kada ce je dobiti sledeci put
...dakle ako su je prodali...neko je i ima....
:))

Lepo poruci knjigu online ili mu posalji mail i raspitaj se gde mozes da je kupis:

http://www.invest.co.yu/ljutic/

Neko mi rece da je u skriptarnici oko 1800 din. a kod njega direktno 1100 din. Ne mogu da verujem da su je vec rasprodali...

Kad sam ja polagala Rimsko kod Polojac, ako uradiš test za 6 ili 7 može da ti odmah upiše ocenu ili da odgovaraš za više. Ako si na granici sa bodovima, daje ti šansu da odgovaraš. Jedno pitanje je veliko, cela lekcija, a na testu ima dosta latinskih izreka, latinskih naziva, da dopuniš rečenicu i slično.

Htela sam da vas pitam, kad sam upisala treću godinu, uzela sam opcioni predmet Sudska psihologija. Da li mogu sad da odustanem od opcionog predmeta, da nemam nijedan opcioni ili mogu samo da ga zamenim za neki drugi?

Za opcioni predmet - moras ga imati, a za promenu onoga sta si izabrala samo prijavis drugi predmet, jer sam shvatio da im ona prijava znaci samo da odrede da li ce i gde biti predavanja. A ja sam polagao tu sudsku psihologiju, uradis seminarski i dobijes 10. Mislim da je to OK, i da ne oduzima puno vremena, pa razmisli i o tome.

Back