Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kreca je stalozen, smiren, prosto flegmatican kao stojanovic, a paunovic je malo zivcaniji, nekada zna malo i da povisi ton, ali zato pita mnogo manje, pa sta ti vise odgovara. kreca izbacuje negde oko 150 strana za koje znam koje su, ako ti treba, a paunovic izbacuje znatno vise, samo ne znam sta tacno. e, da, paunovic pita dva pitanja na ispitu.
ja sam polagao u aprilu kod krece, sasvim sam zadovoljan, ali vidim da mnogo ljudi ide i kod paunovica. ako ti treba sta kreca izbacuje, pitaj

ono sto mene takodje interesuje dali je paunovic realan prilikom ispitivanja sto bi znacilo ako znas
polozices ili ipak dolazi do izrazaja negova kao sto ti kazes zivcanost i polazu ne po kriterijumu znanja nego raspolozenja...i ako ti nije problem da mi kazes koje stranice izbacuje kreca
...hvala

Kreca izbacuje sledeca ispitna pitanja: 3, 13, 22, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36, 41, 46, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 60, 69, 101, 103, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 129 u potpunosti, kod pitanja br. 30 se ne pita istorijat UN, a kod pitanja 62 se ne pita ekstradicija, dok se sledeca pitanja pitaju RETKO (sto znaci ako je guzva, moze da se desi da pita): 20, 25, 26, 40, 64, 65, 80, 81, 82, 150. Izvor informacija je njegov asistent Bojan Milisavljevic, i da odes kod njega ovo ce ti reci. A za Pauna ne znam o njegovom sistemu ocenjivanja, cuo sam ovo sto sam ti rekao, znam da puno njih ide kod njega i da je puno njih polozilo, ali ja bih ipak birao Krecu (sto sam i ucinio), kod njega to ide po tom principu - ako znas polazes, a i smiren je, pustice te cak i da razmislis malo ako si znao ono pre.

tarabica:
Da li je neko skoro polagao Krivično pravo posebni deo kod Radulovićke? Pošto sam stariji student, nisam išla ni na predavanja, ni na vežbe, nemam potpise, ne znam da li će mi ona uopšte dozvoliti da polažem?

Prof. Radulovic je sasvim OK, moja drugarica je polozila u ovom aprilskom roku, i dobila je 10.sto znaci da nije problem dobiti i visoku ocenu na sasvim solidno znanje. Nemoj da pomislis da trazi mnogo, sasvim je korektna, hoce da pomogne i saceka da se prisetis pitanja. Postoje i kombinacije koje ona vrti, ali ne bih ti preporucila da se mnogo na njih oslonis (ukoliko ih imas ili nabavis) jer voli da u svakom roku ubaci po jos neko novo pitanje. Jedino sto sigurno vec dosta rokova nije pitala su 2. oblasti (Intelektualna svojina i Racunarski podaci). U slucaju da ne dobijes Radulovicku, probaj kod Delicke koja je sasvim OK,ima blazi kriterijum nego na Opstem delu. Ja sam kod nje polozila.
Puno srece.....

samo da obavestim, ako neko do sada nije cuo!!!!
Univerzitet u Novom Pazaru-departman u Pancevu, vec 3 godine omogucava besplatne studije prava, odnosno ako imas odslusanu godinu, ne placas tu koju si odslusao. Ja sam u Novom Sadu bio apsolvent, ostalo mi je bilo 3 ispita, primili me skroz besplatno jer sam odslusao sve 4 godine u Novom Sadu. Telefon fakulteta je 013-516-732. Nije lako, ali nema izivljavanja:)))))

novi fakultet:
samo da obavestim, ako neko do sada nije cuo!!!!
Univerzitet u Novom Pazaru-departman u Pancevu, vec 3 godine omogucava besplatne studije prava, odnosno ako imas odslusanu godinu, ne placas tu koju si odslusao. Ja sam u Novom Sadu bio apsolvent, ostalo mi je bilo 3 ispita, primili me skroz besplatno jer sam odslusao sve 4 godine u Novom Sadu. Telefon fakulteta je 013-516-732. Nije lako, ali nema izivljavanja:)))))
A gde to ima izivljavanja molim te? Ako te profesor obori jer ne znas materiju na nivou koji prilici jednom akademcu, znaci li to da se on izivljava nad tobom? Fakultet nije ni kurs ni osnovna skola. Ako ti je ostalo jos tri ispita mnogo ti je pametnije bilo da se pomucis i zavrsisi ih u Novom Sadu, nego da sad strepis da li ce ti univerzitet dobiti akreditaciju ili ce se desiti ono sto se desilo visim skolama.

Back