j.sander
Početnik
- Poruka
- 31
A jel ce biti promene profesora u oktobru? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fakultet ko fakultet-sjedes,ucis i nemas nekih vecih problema.Naidje poneki ispit koji te ubije u pojam ali i to prodje.Neko je fino rekao na ovom forumu-"Sve su te knjige pisane za normalne ljude". E,sad zavisi sta ti volis i sta ti ide,meni se neke drugarice sa medicine kunu da nikad ne bi zavrsile pravo,ja njima da ja nikad ne bi medicinu...Emilija Bjelic:recite mi kakav je pravni fax da li posle ima posla i da li je tezak za zavrsiti?
AKHENATON:Nisam ni znao da postoje sve te silne takse na drugim fakultetima. Ja sam na Filozofskom u Nisu, na budzetu se prijava nista ne placa, i uvek mogu da prijavim koliko god ispita hocu. Tek ako neki ispit padnes 4 puta (ne pojavljivanje se ne racuna) placas 500 din za prijavu tog ispita, ali to inace niko ne placa jer svi navedu u prijavi da im je na primer 3 put iako je 7-8, jer to niko ne proverava. Samofinansirajuci placaju prijavu 100din po ispitu.
Definitivno najlakse PORODICNO kod KOMARKE. Za 2. mjesto je mrtva trka nasledno kod Antica i po mom misljenje ekonomija kod Jovanovicke. Ostala 3 ispita su malo problematicnija,bar su meni,stvarno mozda kod Jelica,ustavno-u principu ti je svejedno,mozda kod Petrova,a za krivicno preporucujem Stojanovica.j.sander:pa da... verovatno su zbog toga pomerili :x ... A jel neko moze da mi kaze koje ispite i kod kog profesora na drugoj godini je najlakse poloziti?![]()
Uopste ne citash sta sam napisao...Nisam ja rekao da je to bezveze,vec neko sasvim drugi...A zasto da ne trazim savete?Ti si bila sveznajuca i nikog nista nisi pitala,samo si tek tako upisala pravni fax?!A sa druge strane kako mozes govoriti o tome da li ja to volim ili ne...Kako mogu voleti kad i ne znam sta je to,to sto mi neko kaze,pa vidis bices advokat,sudija,ili sta vec,nista mi nije rekao...Micotakis:Bas je bezveze vise pricati o tome. Ako ti nisi siguran da hoces d aupises pravni fakultet, i trazis savete, onda znaci da to bas i ne volis! I kraj price. Uvek ce se naci i neko ko ce reci da je biologija glupost, hemija...da se buba..i sl, pa cak i onih koji ce reci da samo ludaci zavrsavaju medicinu.. Tako da razmisli dobro, i razgranici sta hoces u zivotu!
tarabica:Da li bi neko mogao da mi odgovori po kom udžbeniku ispituju Političku ekonomiju? Za septembar sam izvukla Labusa, i spremala sam po njegovom udžbeniku, sad ne znam koga ću izvući, i zabrinula sam se da drugi profesori možda ne ispituju po njegovom udžbeniku, a za njega teško da će mi zameniti :? Hvala vam
Nemas frkej.sander:Hvala ti Bananice,puno si mi pomogla... Za Ziku si bila u pravu,super je!!!!