- Poruka
- 2.145
A jel spiskove predaje kad zavrsi sve ispite?
Posto ima ispite i 7.2. pa bih u tom slucaju mogao da stignem.
Posto ima ispite i 7.2. pa bih u tom slucaju mogao da stignem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se desava ako sam polozio engleski, ali nisam otisao na dan ispita da mi upise ocenu? HITNO JE, molim vas odgovorite...
Ma nekako sam to smetnuo sa uma... a dobih 9 bezveze... necu u aprilu valjda morati da radim onaj test sa gramatikom, vec samo da branim seminarski, je l' tako?
Kolega, pa sta je bilo sa rimskim? Koliko se secam, ti si i to ucio?Pitam jer sam dao samo uvod u januarskom
tesko da cu ocistiti godinu ako ovako nastavim...
caoja sam skoro pred upisom na pravni fakultet,o tome sam do sad informisana sa svih strana
samo jos nisam u potpunosti, i kako treba,informisana koja je razlika izmedju opsteg smera i sup-a,tj znam koja je razlika u predmetima i u toku studiranja ali mi bas nisu najjasnije razlike izmedju 'diplomirani pravnik'(opsteg smera i 'diplomirani pravnik'(sup-a),tj koje su mi sve mogucnosti za posao,odnosno sta mogu da radim po zavrsetku jednog a sta po zavrsetku drugog smera...nadam se da sam bila dovoljno jasna kakva mi vrsta informacije treba
UNAPRED HVALA!
![]()
Cuo sam da su 2. 3. i 4. godina mnooogo teze od prve... Nije valjda to istina?
E da, da li je tacna informacija da ne mogu da se polazu ispiti iz 2. god dok se ne ocisti prva?
Ako je tako, onda je pogubno preneti rimsko ili ustavno u drugu...![]()
Pitam jer sam dao samo uvod u januarskom
tesko da cu ocistiti godinu ako ovako nastavim...
Možeš kao ja, jedan ispit jedan rok, jedan rok se odmaraš i eto uslova =)
Kolega, pa sta je bilo sa rimskim? Koliko se secam, ti si i to ucio?
nema razloga da se bedno osecas, samo nemoj da izgubis radnu naviku.
sto se tice jednog ispita po jednom roku, nije losa varijanta ali veruj mi da imas kombinacije ispita da mozes da sabijes i po dva u jednom roku.
tako sam ja bar. ali moj ti je savet da se ne oslanjas na srecu previse i da das rimsko sto pre, a i ustavno nemoj da zanemaris.
slazem se sa kolegenicom..
Onoliko koliko si mogao, toliko si uradio i to tako prihvati, bar jedan ispit manje imas..
Docice neki rok kad ces moci da iskombinujes neki laksi uz neki tezi i da tako polozis dva, ne brini..
Do aprila ces spremiti rimsko, a ustavno radi u kontinuitetu, to ce ti znaciti...
Steta za rimsko, ali, sta sad, nema veze..
Kako si prosao za engleski?
Da, vala samo tebi to moze da se dogodi sa engleskim, ali, ok, sredice se i to..Ma videcu u ponedeljak, tek je tada ta profesorka na faxu, dobio sam 9, valjda me nece mnogo cediti u aprilu. To samo meni moze da se desi, polozim ispit i zaboravim da odem da mi upise ocenu!
Za april ucim uporednu, i ako stignem rimsko...
Zanima me tvoje misljenje (i ostalih starijih kolega) o predavanjima u 2. semestru, da li vredi ici na predavanja iz ustavnog, sociologije i nacionalne?
Jesu li soci i naci dosta tezi ispiti od upt i uvoda npr. ?