Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xaxa..pa naravno da postoji evidencija koliko puta smo izlazili na ispit!
draga marija, prilikom svakog treceg prijavljivanja ces imati pravo da biras ispitivaca...naravno, ja ti zelim da dajes ispite pre toga =)
takodje, posle treceg prijavljivanja, placa se..mislim 1000 po prijavi ispita

Heheheh, nisam mislila na to (BOLDOVANO- mada, moja je greska sto nisam napomenula), mislila sam da nece imati problema sa profesorom (u smislu da joj nece praviti probleme oko ocene i sl. zbog nedolaska na ispit)
Hvala na ispravci!
pozzzzz

Izgleda da je kolegama sve mnogo, cak i da sakupe 30% sa predavanja, zamislite..
Glupost, ozbiljno, ja ne volim predavanja, ali otkucavam karticu.. Jedva sam i skupila, ali skupila sam 30%..
Sluzba smanjila na 15%
Ne razumem.. Drago mi je sto sad svako od studenata ima dovoljno prisustva (nadam se da ovih 15% nije bas mnogo, pa da su uspeli da se namuce i sakupe), ali, zasto su uveli uopste te kartice, kad se svake godine ponavlja isto?
Pozdrav i nisam zelela bilo koga da prozivam, osim sto sam iznervirana pa sam htela da prokomentarisem da je nasem fakultetu bitniji fitnes centar, nego organizovanost oko kartica i samih ispita.

E kolege , koliko Sima trazi za 6. Ako ima onih koji su polagali kod Sime u ovom roku neka ostave utiske .
Hvala unapred .

Nevezano za koji ispit, po meni e najteze dobiti 6, sve ostale ocene su nijanse...

Sima ima mehanizam slican kao i Voja- biras dva pitanja, pises koncept za koji imas dosta vremena, on pregleda tvoj papir, ti pricas , postavi ti par potpitanja.. Ako, sve to ok znas, postavlja ti trece pitanje (iz oblasti iz koje nisi izvukao pitanje)...
U poptunosti je korektan, ne trazi previse, bukvalno- vodis dijalog s njim, nije namrgodjen..
PS Iako sam ja, iz prvog izlaska na ispit, polozila kod Voje..
PS2 Samo uci i bez brige!
PS3 Nema na cemu da zahvaljujes, slobodno pitaj sta god te zanima
:zpozdrav:

Nevezano za koji ispit, po meni e najteze dobiti 6, sve ostale ocene su nijanse...

Sima ima mehanizam slican kao i Voja- biras dva pitanja, pises koncept za koji imas dosta vremena, on pregleda tvoj papir, ti pricas , postavi ti par potpitanja.. Ako, sve to ok znas, postavlja ti trece pitanje (iz oblasti iz koje nisi izvukao pitanje)...
U poptunosti je korektan, ne trazi previse, bukvalno- vodis dijalog s njim, nije namrgodjen..
PS Iako sam ja, iz prvog izlaska na ispit, polozila kod Voje..
PS2 Samo uci i bez brige!
PS3 Nema na cemu da zahvaljujes, slobodno pitaj sta god te zanima
:zpozdrav:

U svakom slucaju hvala, presao sam nekih 100 strana, imam jos 200 do ispita, tj do ponedeljka. Dal je dovoljno za svako pitanje 10-15 recenica. Grcku i Vizantiju,Englesku i Francusku cu da naucim vrhunski, ovo ostalo po 10 recenica. Samo da dobijem 6 . :P

U svakom slucaju hvala, presao sam nekih 100 strana, imam jos 200 do ispita, tj do ponedeljka. Dal je dovoljno za svako pitanje 10-15 recenica. Grcku i Vizantiju,Englesku i Francusku cu da naucim vrhunski, ovo ostalo po 10 recenica. Samo da dobijem 6 . :P

Ma, kazem ti- samo uci. Naravno da ce sve ispasti ok, ako budes dao odgovore na sva pitanja, pa bilo to i u nekoliko recenica..
A, nijanse su koju ocenu ce ti dati.. Ne brini..
Javi, onda, kako je proslo..
sReCnO!

Kolege,da li neko moze da mi kaze kako izgleda test kod Milosevica(oslobodjena sam prvog dela)? Hvala unapred! :)

E, ja mislim da si ti oslobodjena prva tri-cetiri pitanja...
Ja sam ga polagala, ali se secam jako slabo, otprilike:
1 cetiri crtice koje treba da popunis (na primer, navedi jednog predstavnika te i te skole, reci bar jednu od tablica)
2 reci sa lat na srpski
3 ubacujes po latinsku rec u latinskoj izreci
4 isto nesto oko latinskih reci, mozda spajas pojmove iz jedne kolone sa pojmovima iz druge kolone
5 neki zadatak (meni bio nesto oko nekog zemljista, pa neko prelazenje komsije preko tog zemljista)
6 objasnjavas (na primer, odlike neke skole)
7 objasnjavas (na primer, neki zakon)
8 objasnjavas
9 objasnjavas
10 esej(bude nesto iz obligacija, ja imala zakup)
Stvarno ne mogu da se setim nista vise od toga, mislim da su svi testovi na tu foru, srecno!
:bye:

Back