Mislim da je 30% svakog predmeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu ponoviti svoje pozitivno iskustvo kod hasanke ako nekome znaci...
maksimalno korektna i realna, samo mora da se zna suština i da se lepo izrazi, nema kod nje cile-mile i da smuvas nesto, nego moras da imas minimum znanja,,, u svakom slucaju hoce da pomogne i izvuce iz tebe ocenu ako vidi da ima osnova za to... ako znas lepo daje i visoke ocene bez smaranja...
a to za provlacenje je, nadam se i verujem, sviranje k... jer mene fax ne vidja i nece me vidjati osim na ispitima...
vidim, ljudi se tuku za mesto na predavanjima...![]()
ТуЧуШта ће? Има оних који су се у прошлом семестру појавили 2х 01.10. и у јанурру и сад имају просек 10,00 Други, пак, који су седели у Петици као инвентар једва да су неки испит дали
Немојте тако, колега, то је једна јако важна ствар![]()
ja sam u prvom roku trebala da polazem kod koste...i nisam izasla, samo sam otisla da slusam..decko jedan vratio pitanja, jedan dobio 10, skroz normalno odgovarao, nije ga prekinuo nijednom., sledeca cura dobila 8 a posto je znam, rece da je spremala nedelju dana, procitala par puta...onda sam je ja iznervirala kad sam videla koliko je ok, i izasla =)
ja sam u prvom roku trebala da polazem kod koste...i nisam izasla, samo sam otisla da slusam..decko jedan vratio pitanja, jedan dobio 10, skroz normalno odgovarao, nije ga prekinuo nijednom., sledeca cura dobila 8 a posto je znam, rece da je spremala nedelju dana, procitala par puta...onda sam je ja iznervirala kad sam videla koliko je ok, i izasla =)
Ja se iskreno nadam da ste u pravu i da na kraju od toga opet nista nece biti, jer ja stvarno ne mogu da gubim vreme na predavanjima.
ovakve najviše volim ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
e, da, ja najvise volim one sto su svakodnevno na predavanjima, idu na vezbe iz 3 predmeta u semestru, uvlace se svima u guzice, spremaju ispite po mesec i po dana i imaju prosek 10,00...wow, to ti je zivot!
Иако изгледа мало невероватно, ја верујем. Па и ја сам последње 3-4 главе једва једном прешао (чак мислим да последњу нисам ни једном) и положио. Шта Вам је људи? Испит је то. Ту су такве невероватне могућности могуће да то није нормално! Можеш да научиш само 3 испитна питања и да ти баш та 3 дођу. Тако ми прича кева (а будући да је она завршила факултет, треба јој веровати на реч) а то су ми рекле и старије колеге. Наравоученије: увек изађи на испит
kako kome... mene bi bio blam da imam 10,0![]()