Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja cu ponoviti svoje pozitivno iskustvo kod hasanke ako nekome znaci...

maksimalno korektna i realna, samo mora da se zna suština i da se lepo izrazi, nema kod nje cile-mile i da smuvas nesto, nego moras da imas minimum znanja,,, u svakom slucaju hoce da pomogne i izvuce iz tebe ocenu ako vidi da ima osnova za to... ako znas lepo daje i visoke ocene bez smaranja...

a to za provlacenje je, nadam se i verujem, sviranje k... jer mene fax ne vidja i nece me vidjati osim na ispitima...

ja cu ponoviti svoje pozitivno iskustvo kod hasanke ako nekome znaci...

maksimalno korektna i realna, samo mora da se zna suština i da se lepo izrazi, nema kod nje cile-mile i da smuvas nesto, nego moras da imas minimum znanja,,, u svakom slucaju hoce da pomogne i izvuce iz tebe ocenu ako vidi da ima osnova za to... ako znas lepo daje i visoke ocene bez smaranja...

a to za provlacenje je, nadam se i verujem, sviranje k... jer mene fax ne vidja i nece me vidjati osim na ispitima...

Немојте тако, колега, то је једна јако важна ствар :rotf:

vidim, ljudi se tuku za mesto na predavanjima... :)

ТуЧу :D Шта ће? Има оних који су се у прошлом семестру појавили 2х 01.10. и у јанурру и сад имају просек 10,00 Други, пак, који су седели у Петици као инвентар једва да су неки испит дали

ТуЧу :D Шта ће? Има оних који су се у прошлом семестру појавили 2х 01.10. и у јанурру и сад имају просек 10,00 Други, пак, који су седели у Петици као инвентар једва да су неки испит дали

Ne bih rekao, konkretno poznajem skoro sve iz prva dva reda koji sjede u petici, i svi su ili dali sve ili im ostao jedan :D :D

Hasanbegovićka je dala mojoj drugarici 8cu posle tri desetke iako je super znala, nego se kao malo zbunila pri odgovaranju...

Bilo bi dobro da moder stavi temu pod "lepljiva", vidi bre koliko postova

ja sam u prvom roku trebala da polazem kod koste...i nisam izasla, samo sam otisla da slusam..decko jedan vratio pitanja, jedan dobio 10, skroz normalno odgovarao, nije ga prekinuo nijednom., sledeca cura dobila 8 a posto je znam, rece da je spremala nedelju dana, procitala par puta...onda sam je ja iznervirala kad sam videla koliko je ok, i izasla =)

Ne znam ti kolikav da je genije to za nedelju dana ne vjerujem. Što onda ne potroši 32 nedelje i završi fax i voila...

Za što onda Bog mene vako pametnog stvori? Ne ide mi brzo bubanje, matematiku jedva i tablicu množenja a mensaš - 152 :/ u ***, mart mjesec ja još članarinu za 08 plati nisam.... težak bi onaj kolokvijum:D

ja sam u prvom roku trebala da polazem kod koste...i nisam izasla, samo sam otisla da slusam..decko jedan vratio pitanja, jedan dobio 10, skroz normalno odgovarao, nije ga prekinuo nijednom., sledeca cura dobila 8 a posto je znam, rece da je spremala nedelju dana, procitala par puta...onda sam je ja iznervirala kad sam videla koliko je ok, i izasla =)

ovakve najviše volim ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Иако изгледа мало невероватно, ја верујем. Па и ја сам последње 3-4 главе једва једном прешао (чак мислим да последњу нисам ни једном) и положио. Шта Вам је људи? Испит је то. Ту су такве невероватне могућности могуће да то није нормално! Можеш да научиш само 3 испитна питања и да ти баш та 3 дођу. Тако ми прича кева (а будући да је она завршила факултет, треба јој веровати на реч) а то су ми рекле и старије колеге. Наравоученије: увек изађи на испит

Ja se iskreno nadam da ste u pravu i da na kraju od toga opet nista nece biti, jer ja stvarno ne mogu da gubim vreme na predavanjima.

Шалу на страну, колегинице, можда им дуне па окрену ћурак наопако и тиме нам сломе врат. Једноставно кажу: Знали сте да треба да провлачите картице, нисте провлачили= ВАШ ПРОБЛЕМ, и што би човек себе доводио у тако нелагодну ситуацију? Боље провлачите ако сте у прилици.

objektivno, moguce je spremiti ispit od nekih 350 strana za nedelju dana, dnevno mozes da predjes 50ak strana, izvadis sustinu i to naucis, nije preporucljivo ali je moguce... ja sam upt spremio za 7dana okruglo... a uvod nisam stigao tumacenje, a i mrzelo me, te sam pao... naravno, uvek treba izaci ako imas iole znanja, nema cega da se plasis, slusao sam kako ljudi odgovaraju i blamiraju se, pa cak i prodju i oni sto nemau pojma i natucaju nesto... sad, svako ima svoj sistem ucenja, pa kako kome odgovara i sta je kome cilj...

a sto se tice predvanja, sto neko rece, stvarno ne verujem da se ikome desilo u istoriji pravnog da, recimo, da uslov za upis naredne godine a ne upise zbog neoverenog semesra, tj. neprisustva predavanjima.

e, da, ja najvise volim one sto su svakodnevno na predavanjima, idu na vezbe iz 3 predmeta u semestru, uvlace se svima u guzice, spremaju ispite po mesec i po dana i imaju prosek 10,00... :) wow, to ti je zivot!

I onda sa tih 10,00 dođu na ospitivanje za posao u jaku kompaniju i izgube posao od čovjeka koji ima7 i kusur i brdo diploma sa seminara koji je brbljiv... Kao što ja znam jedan slučaj... djevojke sa 10,00 bilo mi tako žao :(

Иако изгледа мало невероватно, ја верујем. Па и ја сам последње 3-4 главе једва једном прешао (чак мислим да последњу нисам ни једном) и положио. Шта Вам је људи? Испит је то. Ту су такве невероватне могућности могуће да то није нормално! Можеш да научиш само 3 испитна питања и да ти баш та 3 дођу. Тако ми прича кева (а будући да је она завршила факултет, треба јој веровати на реч) а то су ми рекле и старије колеге. Наравоученије: увек изађи на испит

Ja sam iz uporedne spremila oko 2/3 knjige, ostala poslednja kod Sime on me covek trece pitanje nije ni pitao dao mi 8. Ucila sam oko 2 nedelje, manje, vise....

Back