Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam sa prve godine, druga sam ali prosle godine je ispit iz engeskog bio maciji kasalj... Pismeni deo je bio lak a i bilo je prepisivacine, a usmeni deo dobijes kao neku ceduljicu sa nekim malim tekskom koji trebas da prepricas... Smesno! Inace kada prodjes pismeni deo imas pravo na seticu a da te ne pita usmeno da prepricavas...

Dala je vezbu 7 sa 40.str iz radne sveske.A i ostale recenice su iz tekstova iz radne.Totalna zajebancija,a polozila sam pismeni,danas izasli rezultati,mada naravno da ima i onih koji su pali.A molila bih jos jednom ko zna sta i kako treba kod Voje i Jovanovica da napise!

Polagala sam kod Voje i meni je bio krajnje korektan... Doduse bila sam i njegov vezbac... Kruze price da je slab na lepe devojke, ali ja koliko znam obarao je dosta i takvih. Nazalost mislim da njegov ispit dosta zavisi i od njegovog raspolozenja, ali ako naucis solidno ne moras da brines...
Za Jovanovica sam cula da je ok i da hoce da pomogne ako se zbunis ili ne mozes necega da se setis... On je kao neka zlatna sredina...

Savet za Ziku ti je da nadjes svesku sa predavanja a ako je imas dobro je nauci i polazes 100% naravno obavezna je i knjiga ali neke teze delove mozes samo iz sveske jer je fenomenalno objasnjeno . Ja sam tako dobila 10 kod njega ,
Znas i sama da kod njega nema provlacenja ali sveska sa predavanja zlata vredi .
Srecno !

Savet za Ziku ti je da nadjes svesku sa predavanja a ako je imas dobro je nauci i polazes 100% naravno obavezna je i knjiga ali neke teze delove mozes samo iz sveske jer je fenomenalno objasnjeno . Ja sam tako dobila 10 kod njega ,
Znas i sama da kod njega nema provlacenja ali sveska sa predavanja zlata vredi .
Srecno !
hvala puno.tako nesto sam i planirala,svesku imam,stojcevica takodje...u svakom slucaju videcemo u petak...hvala jos jednom

Ljudi molim vas jos jednom da li je neko polagao kod Vuckicke? Kakva je??

ja polazem 4.2.,ali sam slusala ispite...ima ljudi koji beze od nje kao od djavola,a drugima je opet ok.socijalisticku ustavnost nauci odlicno,zasedanja avnoja,kada i sta je odluceno,ustavni zakon 1953,kada tito postaje predsednik,organi...ako imas svesku sa predavanja,iskoristi je...ako ne odgovaras onako kako ona misli da treba,navodi te na odgovor.ne filozofiraj mnogo,vec konkretne stvari..kada imas ustavno?

Koliko ja znam, on predaje samo poslednji. Medjutim, on je pominjao da ce onima koji su prva dva dobro uradili a treci omanuli zbog velikog pitanja (niko nije ocekivao pretorska pakta), upisati zvezdicu sto znaci da je si kao ucio ali eto omanuo si zbog toga. E sad ne znam kako si ti uraio ona mala pitanja na kolokvijumu, tj. da li si lose uradio zbog njih ili zbog esej-pitanja. Takodje je rekao da Milosevicu predaje samo one kolokvijume koji su pozitivno ocenjeni, znaci jedinice mu nece ni predavati.

Back