Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je mentor Oliver Antić. Čovek je bio dekan,baš će on sad mene da usmerava na studijama. To je dobro kada dobiješ nekog mladjeg asistenta kome to neće biti glupo i koga neće mrzeti.

Pričali su mi da je taj Antić Bog i batina na fakultetu i da kome on zapadne za mentora da bi trebao da ide na konsultacije, jer kaže da ako te zapamti i budeš mu simpatičan mnoge stvari ti posle idu lakše...Bar su meni mnogi tako rekli.

Dragi pravnici:);
ja sam jedna od vasih potencijalnih koleginica i zamolila bih vas za malu pomoc.Naime,na sajtu ne mogu da nadjem nista konkretnije o prijemnom,osim da se polaze istorija i srpski jezik:(Zanima me da li bas ide sve,cele knjige ili se nesto izbacuje?
Unapred hvala!:)

Temeljno spremi prvu knjigu iz istorije, najviše pitanja na testu je iz te knjige. Drugu i treću takođe, a četvrtu nemoj ni da učiš, meni je na testu bilo jedno pitanje iz četvrte ...:twisted:

Uostalom, izaći će oni materijali za upis, to košta soma dinara, vidiš kako testovi izgledaju.. ja sam srpski preko tih testova spremio i sve mi je bilo tačno .. samo opušteno.

Temeljno spremi prvu knjigu iz istorije, najviše pitanja na testu je iz te knjige. Drugu i treću takođe, a četvrtu nemoj ni da učiš, meni je na testu bilo jedno pitanje iz četvrte ...:twisted:

Uostalom, izaći će oni materijali za upis, to košta soma dinara, vidiš kako testovi izgledaju.. ja sam srpski preko tih testova spremio i sve mi je bilo tačno .. samo opušteno.

U skriptarnici fakulteta vec moze da se kupi "Materijal za pripremu prijemnog ispita'' ali iz prosle godine, i kosta 1000 DIN. Tu se nalazi 6 grupa testova, iz zadnjih 6 godina. Za svaku godine postoji 12 testova po 60 pitanja. Takodje u knjizi jos pisu neke osnovne informacije vezane za upis, prijemni, takodje i pisu oblasti iz istorije iz kojih su pitanja... Dobra jea stvar sto se nalaze i odgovori na pitanja. Ja sam knjigu vec kupio i smatram da ne vrijedi cekati da izadje novije izdanje jer su sva ona veoma slicna.

Pozdrav za buduce kolege.

Back