Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoćemo li imati ove godine oktobar 2?
Zna li neko? :aha:
За сада нема никаквих информација о томе, мада ако би се ослонили на приче ''обавештених'' студената - од тог ''допунског'' рока неће бити ништа.

Сматрам да ће бити уведен, зато што је првенствено у интересу факса, а и студената; више студената ће у том року некако и прегурати тај један ''условни'' испит од којег им зависи просек па ће ''гулити'' наредну годину у оквиру ''самофинансирајућег'' што значи много лове и прихода за факс.

За сада нема никаквих информација о томе, мада ако би се ослонили на приче ''обавештених'' студената - од тог ''допунског'' рока неће бити ништа.

Сматрам да ће бити уведен, зато што је првенствено у интересу факса, а и студената; више студената ће у том року некако и прегурати тај један ''условни'' испит од којег им зависи просек па ће ''гулити'' наредну годину у оквиру ''самофинансирајућег'' што значи много лове и прихода за факс.

И мени се чини да га због тога неће укинути! :aha:

Хвала! :cao:

Драге колеге, желим Вам свима много среће у овом испитном року! :heart: И у октобарском, наравно! ;)

407779_328988180456941_1396633831_n.jpg

Ja bih samo da pitam, ako kojim slucajem dobijem Radmilu Vasic kao ispitivaca iz Uvoda u pravo, da li kod nje mogu da polazem po knjizi od Mitrovica?
:dontunderstand:

Ja sam 08generacija ;)
Mislim da mozes da odgovaras po knjizi koju si spremala ;)
Ako postoje razlicita ispitnja pitanja, profesor pitas po kojoj si knjizi spremala i onda dobijas pitanja po toj knjizi ;)
Ja se ne secam da je bilo problema oko ispita Uvoda u pravo ;)
pozdrav i srecno

Dobila sam kao ispitivace Radmilu Vasic iz Uvoda u pravo, Vladimira Vuletica iz Rimskog prava i Vojislava Stanimirovica iz Uporedne tradicije, nazalost sve su omasili jer sam zelela sve suprotno, Simu Avramovica za Uporednu tradiciju, Mitrovica za Uvod u pravo i Ziku za Rismko pravo, no, ko mene pita. XD
Je l' moze neko ko je polagao kod nekoga od njih da mi kaze kakvi su,kako pitaju,kakav im je nacin ocenjivanja..? hvala puno :)

Dobila sam kao ispitivace Radmilu Vasic iz Uvoda u pravo, Vladimira Vuletica iz Rimskog prava i Vojislava Stanimirovica iz Uporedne tradicije, nazalost sve su omasili jer sam zelela sve suprotno, Simu Avramovica za Uporednu tradiciju, Mitrovica za Uvod u pravo i Ziku za Rismko pravo, no, ko mene pita. XD
Je l' moze neko ko je polagao kod nekoga od njih da mi kaze kakvi su,kako pitaju,kakav im je nacin ocenjivanja..? hvala puno :)

Bilo je daavno kad sam polagala ovo, pre tri- cetiri godine :DD, ali, pokusacu da pomognem ;)
Voja iz tradicije- strava lik, to mi je bio prvi ispit i polozila sam ;). Izlacis tri pitanja, pises koncept koliko hoces, ispituje normalno, postavlja potpitanja i pomaze ;) Nemam nista lose da kazem ;)
Vuletic iz rimskog- kad sam ja polagala on je bio asistent, tako da je on bio sa Milosevicem kod kog sam polozila ;).Strog, ali pravican ;) Pismeni deo je malko tezi, trazi neke sitnice, nadam se da znas kako izgledaju testovi (javni ako ne znas, pokusacu da se setim) ;). Ako polozis pismeni, usmeni je samo formalnost, pita jedno ili dva pitanja ;)
Vasic iz uvoda- ne poznajem ;)

Bilo je daavno kad sam polagala ovo, pre tri- cetiri godine :DD, ali, pokusacu da pomognem ;)
Voja iz tradicije- strava lik, to mi je bio prvi ispit i polozila sam ;). Izlacis tri pitanja, pises koncept koliko hoces, ispituje normalno, postavlja potpitanja i pomaze ;) Nemam nista lose da kazem ;)
Vuletic iz rimskog- kad sam ja polagala on je bio asistent, tako da je on bio sa Milosevicem kod kog sam polozila ;).Strog, ali pravican ;) Pismeni deo je malko tezi, trazi neke sitnice, nadam se da znas kako izgledaju testovi (javni ako ne znas, pokusacu da se setim) ;). Ako polozis pismeni, usmeni je samo formalnost, pita jedno ili dva pitanja ;)
Vasic iz uvoda- ne poznajem ;)

hvala puno za to :) E a niko ne zna kakva je Radmila..:D ovi malobrojni su podeljeni,neki kazu da je fina, neki stroga..Drzala mi je jednom cas i ovako mi deluje bas micasto :D
A nemam kolokvijum iz rimskog, dopalo mi je da imam vezbe iz uporedne i uvoda tako da me je rimsko zaobislo, razmislila sma i mislim da je tako mozda jos i bolje,
hvala jos jednom :))

Znaci li nesto ovaj novi program i je li stupio na snagu? Osim promena naziva predmeta koji mi i dalje zvuce isto i nekih manjih promena kao npr. Engleski je sada u drugoj ne u prvoj godini i nekih manjih promena u ostalim godinama deluje mi isto...Meni deluje,koji nemam pojma o tome, vec se raspitujem kao, nadam se, buduci student pravnog...pravnog.

hvala puno za to :) E a niko ne zna kakva je Radmila..:D ovi malobrojni su podeljeni,neki kazu da je fina, neki stroga..Drzala mi je jednom cas i ovako mi deluje bas micasto :D
A nemam kolokvijum iz rimskog, dopalo mi je da imam vezbe iz uporedne i uvoda tako da me je rimsko zaobislo, razmislila sma i mislim da je tako mozda jos i bolje,
hvala jos jednom :))

Idi na forum mojepravo i saznaj sve o njima :) Imas i testove Vuletica verovatno :)

Cao svima!!!! Ima li neko od vas ko je na masteru na Pravnom,konkretno krivicno-pravni modul ili da je skoro zavrsio isti ? Posto zivim daleko od Beograda ne mogu da posecujem redovno predavanja pa bi mi mnoooogo znacilo da mi neko kaze svoja iskustva i uputi me koja je literatura obavezna. Na sajtu ima obavestenje za 2011 god. ali sve to se brzo menja a i mnogo je sigurnije kada ti neko od kolega to potvrdi. Unapred veeeeeliko hvala!!!!

:bye: Cao buduce kolege, cetvrta sam godina ekonomsko-trgovinske skole, smer poslovni administrator, i posle dugog razmatranja odlucila sam da pocnem da se spremam za Pravo, zelela bih da mi odgovorite na neka od pitanja sto se ovog fax-a tice, interesuje me pre svega sto se prijemnog tice da li pomaze informator u kojem su testovi, i koliko pitanja iz tih testova bude na prijemnom? Da li se isplati ici na pripreme na fax-u, i kada one pocinju? Koliko je odprilike minimum poena potrebno za budzet a koliko za samof.? Najlepse vas molim da mi odgovorite u sto kracem roku! U napred HVALA! ;)

Back