Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Da li je neko od vas aktivirao elektronsko prijavljivanje?
Nesto mi nije jasno...
Nesto mi nije jasno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko od vas aktivirao elektronsko prijavljivanje?
Nesto mi nije jasno...![]()
Aktivirao sam elektronsko prijavljivanje... Sta je nejasno ?![]()
За сада нема никаквих информација о томе, мада ако би се ослонили на приче ''обавештених'' студената - од тог ''допунског'' рока неће бити ништа.Hoćemo li imati ove godine oktobar 2?
Zna li neko?![]()
За сада нема никаквих информација о томе, мада ако би се ослонили на приче ''обавештених'' студената - од тог ''допунског'' рока неће бити ништа.
Сматрам да ће бити уведен, зато што је првенствено у интересу факса, а и студената; више студената ће у том року некако и прегурати тај један ''условни'' испит од којег им зависи просек па ће ''гулити'' наредну годину у оквиру ''самофинансирајућег'' што значи много лове и прихода за факс.
Нема на чему, колегинице.И мени се чини да га због тога неће укинути!
Хвала!![]()
Ja bih samo da pitam, ako kojim slucajem dobijem Radmilu Vasic kao ispitivaca iz Uvoda u pravo, da li kod nje mogu da polazem po knjizi od Mitrovica?
![]()
Pitanje: da li se na pravnom u bilo kom obliku primenjuje Bolonja?
Da li se postuje nastavni plan od 2011/2012 godine naveden na sajtu?
Hvala unapred
Pozz
J.
Dobila sam kao ispitivace Radmilu Vasic iz Uvoda u pravo, Vladimira Vuletica iz Rimskog prava i Vojislava Stanimirovica iz Uporedne tradicije, nazalost sve su omasili jer sam zelela sve suprotno, Simu Avramovica za Uporednu tradiciju, Mitrovica za Uvod u pravo i Ziku za Rismko pravo, no, ko mene pita. XD
Je l' moze neko ko je polagao kod nekoga od njih da mi kaze kakvi su,kako pitaju,kakav im je nacin ocenjivanja..? hvala puno![]()
Bilo je daavno kad sam polagala ovo, pre tri- cetiri godineD, ali, pokusacu da pomognem
Voja iz tradicije- strava lik, to mi je bio prvi ispit i polozila sam. Izlacis tri pitanja, pises koncept koliko hoces, ispituje normalno, postavlja potpitanja i pomaze
Nemam nista lose da kazem
Vuletic iz rimskog- kad sam ja polagala on je bio asistent, tako da je on bio sa Milosevicem kod kog sam polozila.Strog, ali pravican
Pismeni deo je malko tezi, trazi neke sitnice, nadam se da znas kako izgledaju testovi (javni ako ne znas, pokusacu da se setim)
. Ako polozis pismeni, usmeni je samo formalnost, pita jedno ili dva pitanja
Vasic iz uvoda- ne poznajem![]()
hvala puno za toE a niko ne zna kakva je Radmila..
ovi malobrojni su podeljeni,neki kazu da je fina, neki stroga..Drzala mi je jednom cas i ovako mi deluje bas micasto
A nemam kolokvijum iz rimskog, dopalo mi je da imam vezbe iz uporedne i uvoda tako da me je rimsko zaobislo, razmislila sma i mislim da je tako mozda jos i bolje,
hvala jos jednom)