mimaidida
Početnik
- Poruka
- 41
pises poziv na broj 40, mozes napisati i br indexa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna kada je moguce izvrsiti promenu smera?
KOJI SMER JE PO VAMA NAJLAKSI, tj,na koji ide najvise ljudi?![]()
Ali ja stvarno ne znam sta oni hoce da postignu tim novinama, po nas kobnim?! Sustina Bolonje je da nam olaksa studije, a ne oteza!!! Spojiti gradjansko i stvarno, krivicno, predmete koji su se 4, pa 2 semestra slusala u 1??? Oni kao da hoce da se ljudi ispisuju sa faxa...a tek novi prijemni...bukvalno odvlace ljude...bas sam sinoc gledala sajt Pravnog u NS-u (inace jedini koji 100% primenjuje Bolonju)-krivicno jeste spojeno ali u 2 semestra, gradjansko se u I semestru 2. god uci, a stvarno u II...normalnije nego kod nas...
Dali je neko čuo za rokove možda?... Meni su par njih rekli da aprilski rok počinje 15.marta,a junski 15.maja!? Al ništa nema zvanično,a ja sam čula od par njh ...
ja mislim da ce aprilski biti pocetkom aprila i da ce junski poceti 25.maja
ja ne bih voleo da slusam bilo koji predmet 2 semestra! zasto bezveze trositi vreme kad moze sve da se stigne i za jedan???
ja mislim da ce aprilski biti pocetkom aprila i da ce junski poceti 25.maja
Pita moja (ne)cenjena drugarica da li moze sa ovim fakultetom i smerom Medjunarodno praFo da se bavi kao pravni zastupnik ili tako neshto u organizacijama koje se bave zashtitom zivotne sredine. ??![]()
Ako je istina da je zbirka, ili kako vec, za pripremu prijemnog ispita preko 1000 dinara, ima li zainteresovanih, kada izadje nova, da se skupimo, da podelimo novac za jednu i da kopiramo?
p.s. dobrovoljno se odricem original skripte![]()
Aprilski rok traje od 1.4. do 9.4. nije martPrijava je od 13.2 do 20.2.
![]()
Aprilski rok traje od 1.4. do 9.4. nije martPrijava je od 13.2 do 20.2.
![]()