Nisam znala da postoji ova tema na forumu,drago mi je sto sam je videla jer sam do sada u glavnom chula za smrtne slucajeve koksaki virusa.Tako da zaista, kada sam cula naziv ove bolesti,me je podizilazila blaga jeza.
Drago mi je da sam procitala toliko iskustava izlecenih ljudi.Jer sam stvarno mislila da se ova bolest ne lechi..
Uzasan strah sam imala od nje,zato sto imam iste simptome,...brzo zamaranje,preskakanje srca,nedostatak vazduha,malaksalost,pojacano znojenje,probadanje u grudima(ili bol na udah)...
Isla sam kod lekarke opste prakse na Studenskoj,i rekla mi je da mi je to posledica stresa od ispitnod roka,..Ali ja ove simptome osecam vec skoro 2 godine,u slabijem ili jacem kontinuitetu.Prepisala mi je beviplex,ali je se ne osecam bolje.
Prestala sam da razmisljam o koksakiu zato sto sam bila ubedjena da se od njega samo umire,pa i da sam ga imala"bila bi gotova".Nisam znala da je to toliko cesto oboljenje medju ljudima
I onda sam se pomirila sa cinjenicom,da sam ja zapravo sve to umislila.
Da li moze da dodje do nekih ozbiljnijih posledica,ako se ne krene na vreme sa lecenjem?