Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam 23. godine, i već duže vreme osecam malaksalost, brzo se zamaram pa ostajem bez daha, krvni pritisak mi je nizak, imam vrlo čestu temperaturu 37-37,5, i nakon nošenja holtera su mi ustanovili prestanak rada srca na 2 sekunde! Lekari sumnjaju na streptokoku ili koksaki. Čula sam da se na Torlaku obavljaju testovi, ali se nalazi čekaju i do 20 dana, pa me zanima da li neko zna neku privatnu laboratoriju koja je pouzdana? Hvala unapred...
Zanima me da li neko za terapiju uzima bisoprolol i ksalol (za smirenje) kao sto ja uzimam vec 3 godine? plus vitamini koenzim q10 i omega3?
pozz svima, imam 23god i iz herceg novog sam
Vec 3 mjeseca imam temp od 37.1 do 37.3 u periodu od 12.00 do 22.00,ostatak dana mi je oko 36.8...davao sam krv i mokracu na analizu 2 puta za ova 3 mjeseca i nalazi su oba puta bili u redu.Radio sam ekg,ultrazvuk srca,ultrazvuk stomaka i sve je ok.Bio sam kod orl i plucnog,kazu nema nista sve je u redu.Po analizama na viruse imam u prolazu:adeno,citomegaloplazma i clamidia pneumonia,test na mononukleozu je negativan....zadnji sam radio test na koksaki kod privatnika(citajuci ovaj forum shvatio sam da sam bacio pare) i on je pokazao da i njega imam u prolazu
Jedini simptomi koje ja imam su brzo zamaranje i gore spomenuta temp....
Moje pitanje je jesu li ovo simptomi koksakija,i dal da potezem do bg da radim analizu na koksaki jer ne znam sta bi drugo moglo da bude,velike su to pare samo za put ili da nastavim kao i dosad sa odmaranjem,pravilnom ishranom,vitaminima itd
Umalo da zaboravim,strastveni sam pusac,ali sam smanjio na 5~6 cigareta dnevno zadnja 2 mjeseca,koliki uticaj cigarete imaju na oporavak ako imam koksaki,a ne znam sta drugo moze da bude....hvala unaprijed na odg
a kolike je te titrove imala tvoja devojka ? jel ovo moje mnogo lose? zena mi nista konkretno nije rekla![]()