Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo jedno pitanje, da li mislite da ima potrebe ici samoinicijativno na torlak ili vma jer uput nema sanse da dobijem, a u privatnoj lab su mi negativne vrednosti i igg i igm na koksaki ako bas sumnjam na njega jer sam radio sve moguce analize i ne znam sta vise da mislim
hvala
Pozdrav svim obolelima od ovog ZLA,onima koji su se izborili sa njim,a i onima koji ce tek doci na ovaj forum jer ce oboleti BUAHAHAHAHA,yes that's right,you will have it too !!
Malo sale nije na odmet,nego da predjem na pitanje:
Ja sa inace ceo zivot nasmejana i pozitivna osoba,nemoguce me je videti tuznog-ukoliko nije zbog devojke naravno
ALI,jedne veceri srce mi poce' preskakati
Znaci,ustanovljen mi je Coxsackie virus B grupe,cek samo da nadjem nalaze sa torlaka(searching)
Znaci prvo vadjenje krvi:
19.09.2008.
CB1 1:16
CB2 1:16
CB3 1:256
CB4 1:1024
CB5 1:16
Nekih mesec dana pre tog prvog vadjenja krvi,imao sam par dana NESNOSNE GLAVOBOLJE,znaci interval od 00:00 do nekih 02:00 ujutro,preznojavao sam se bukvalno od bola,takodje i temperature od nekih 37.2 do 37. 6 mozda,a sve to uz prelepe propratne aritmije srca koje i dan danas obozavam,takodje i uz odredjeno gusenje....
Nakon tih par dana glavobolja je nestala,temperatura se mozda vratila par puta u roku od 2 meseca,jedino je aritmija ostala i smara i dan danas.
Drugo vadjenje krvi:
14.11.2008.
CB1 1:16
CB2 1:16
CB3 1:128
CB4 1:256
CB5 1:16
E sad,terapija mi je samo pijenje MAGNECHAT-a (magnezijum da bi mi potpomogao srcanom misicu zbog aritmija) i vitamin C 500 mg 2x1 dnevno OBA leka...
Medjutim,u poslednjih dva dana sam osetio par probadanja u srcanom delu,kojih NIJE bilo ni kada su nalazi bili mnoogo gori...To je deo koji me zanima...zbog cega me sada probada srce?
Takodje mi je drugi put pronadjen jos jedan virus u krvi (inace sam "srecnik" celog zivota sto se bolesti tice),pokupim sve najegzoticnije i najredje....
Zove se "Epstein Barr" virus,njega sam "googlovao" i pronasao da uzrokuje mononukleozu,koju sam IMAO pre 5 godina,tj. 2003....
E sad,posto mi je kontrola kod kardiologa tek 17 decembra,voleo bih da mi moze neko reci,da li cu opet dobiti mononukleozu,ili sta je po sredi ovaj put? Vec sam se smorio,ne mogu da idem u teretanu od koje sam zavisnik,ne mogu da imam devojku da je ne zarazim,potpuno sam depresivan,zivot mi je unisten totalno proteklih jace od 4 meseca...
I da,jos jedno pitanje,uskoro ce Nova Godina,inace nikada i ne pijem posto sa sportista,ali bih voleo da malo okusim alkohola,jer znaju i svi ovde prisutni da se na doceku ne sluzi "prirodni sok",iako bi mi to odgovaralo...
Unapred zahvalan,Novica
Prvo, imam prilicno razvijen smisao za humor ali kao neko ko je imao koksaki ne nalazim da je ono iz prve recenice ni malo smesno.
To sto pijes nisu lekovi, i treba da nastavis da pijes ako ti je lekar rekao, ako brines da ce ti nesto biti od svakodnevnih doza-nece.
Zasto te probada srce morace da ti kaze kardiolog kad uradi EKG i ultrazvuk. Ovde nit se vidi nit cuje tvoje srce.
EPB nije ni egzotican ni redak. I ako si radio igg i img antitela i to je pokazalo da si virus imao, onda mislim da nema zasto da brines da ga imas sad.
Do 17.12 ima jos 5 dana. Izdrzi. U teretanu ne mozes, nista strasno, mocices kad se izlecis do kraja. A devojku da imas mozes jer nemas cime da je zarazis.
AKo inace ne pijes, ne vidim sto bas ove NG moras da okusis malo alkohola? Pij sok i nadji drustvo sa kojim ces moci da se lepo osecas i provedes i bez alkohola.
Imam potvrdu da nije koksaki,ali i dalje ne znam sta da radim...ocigledno je psihosomatske prirode...svega sam svesna,ali i dalje mi je tesko da zaspim ili idem sama negde...stalno imam osecaj da cu da se ugusim...sve u svemu uzasno je!A zasto bi bio koksaki?
Zasto je tako cudno da se na psihickoj bazi, zbog stresa i napetosti pojave takve tegobe?