Sofija Knezevic
Početnik
- Poruka
- 11
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SOFIJA,GLORIJA XVALA NA PODRSCI..ali mene interesu je koja je naj ali naj bolja terapija i sta bi trebala da uzimam od terabije i jos me nesto interesuje koja vem bila isxrana tad u to vreme, dok posedujem ...KOKSAKI![]()
Ljudi u poslednje vreme sta god me zaboli odma se brinem da sam nesto bolestan (moram to da napomenem)... U poslednje vreme kada legnem u krevet tj kada se smirim, opipam sebi puls i oslusavam: I srce redovno radi i odjednom 2 puta zakuca brze i onda nastavi redovno (NAPOMINJEM desava mi se samo u lezecem polozaju. Jedna drugarica je imala virus srca pa sam se zato uplasio.) 2 dana me boli grlo ali nista strasno jer mi se ovo sa kucanjem srca desava od pre mozda mesec dana. Pre toga veoma sam se bojao jer mi se u jednom periodu desavalo nesto sa nosom ... Zanima me vase misljenje u vezi ovoga ... hvala vam unapred
Пошто је екомер ''Ecomer je prečišćeno ulje iz ajkuline jetre. Glavne aktivne supstance su alkilgliceroli, kojih ima još i u majčinom mleku, jetri, slezini i koštanoj srži. Najveća koncentracija alkilglicerola u prirodi je u ulju ajkuline jetre.''
Можеш да га пијеш.
Не знам какав му је ефекат али не може да ти шкоди.
Мој проблем је што ја слабо верујем у те препарате за подизање имунитета.
Mene zanima sledece:
da li taj veoma malo poviseni-blago pozitivan koksaki moze da stvara navedene simptome (nemam povisenu temperaturu i glavobolje!) i sta znace te granicne vrednosti virusa na analizama????
Imam 24 godine, studiram i nikad nisam imao slicnih ili bilo kakvih drugih vecih zdravstvenih problema pa me je ovo malo uplasilo i vec me dosta nervira.
POZDRAV SVIMA!!!
Ma daaa, znam ja sve to i pridrzavam se svega, imam i ekomer i ostale dodatke ishrani....samo mi je bilo cudno da tako malo pozitivan koksaki pravi probleme s tim da nisam imao povisene temperature i glavobolje....
a koliko sam video ima razlicith metoda za utvrdjivanje antitela i vise tipova koksakija koji napadaju srce pa mi nista nije bilo jasno.... ali pozitivan je pa je on uzrok s obzirom da je sve ostalo u redu..
da li koksaki virus moze da se povrati?