Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
MinM_4Life:E Sasha, Sasha.... Uvek uzocin...Hvala na pomoci!
Nema na cemu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MinM_4Life:E Sasha, Sasha.... Uvek uzocin...Hvala na pomoci!
pa KONJ!!!Shinoda:A to je??? :?Sasha85:
Aaaaa nisam ni provalio da ima link!!!!!Sasha85:Shinoda:A to je??? :?Sasha85:
Pa,klikni pa ces videti...![]()
da....predivan... 8)Moon Child:aaa sad sam tek izvalila da treba da se klikne na postoji![]()
i otvori se jedan lepotan!
![]()
ja nishta ne vidim...Shinoda:Aaaaa nisam ni provalio da ima link!!!!!Sasha85:Shinoda:A to je??? :?Sasha85:
Blah konji!!!Nemam nista protiv njih i lepi su ali smrdeeeeee...Joj kad sam bio na nekoj ergeli,dal' je Ljubicevo, mislim da nije,samo sto se nisam onesvestio kad sam prolazio kroz stalu!!!![]()
ALI NAJLEPSA ZIVOTINJA UBEDLJIVO JE-->
![]()
XAXAXA DOSTA SALE U STVARI MOJA OMILJENA (jedna od omiljenih) je![]()
![]()
![]()
udahni dubokooo...izdahnii... 8)Shinoda:Ej!!!Pa nije mi stavio slike!!! :shock: :x :x :x
Ahhh sad sam miran!!!*november rain*:udahni dubokooo...izdahnii... 8)Shinoda:Ej!!!Pa nije mi stavio slike!!! :shock: :x :x :x
Sta ste se svi zalepili za te konje???Ernesto_Che:najlepsa zivotinja...
moja macka... :wink: divan je...tobika moj dragi...
inace, macke male i velike i konji...boze kako su to plemenite zivotinje...
Shinoda:Aaaaa nisam ni provalio da ima link!!!!!Sasha85:Shinoda:A to je??? :?Sasha85:
Blah konji!!!Nemam nista protiv njih i lepi su ali smrdeeeeee...Joj kad sam bio na nekoj ergeli,dal' je Ljubicevo, mislim da nije,samo sto se nisam onesvestio kad sam prolazio kroz stalu!!!![]()
Shinoda:Sta ste se svi zalepili za te konje???Ernesto_Che:najlepsa zivotinja...
inace, macke male i velike i konji...boze kako su to plemenite zivotinje...![]()
ma kakvi lepi......predivniErnesto_Che:Shinoda:Sta ste se svi zalepili za te konje???Ernesto_Che:najlepsa zivotinja...
inace, macke male i velike i konji...boze kako su to plemenite zivotinje...![]()
zato sto su lepi? :?![]()
TIGROVIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!Moon Child:ma kakvi lepi......predivniErnesto_Che:Shinoda:Sta ste se svi zalepili za te konje???Ernesto_Che:najlepsa zivotinja...
zato sto su lepi? :?![]()
![]()
shar pej.....kako je to sweeeeeeeeeeeeet.........Kad_LupimLupim:E ja bih rado gajio jednog kucova, konkretno Shar-Peja, al' ipak ne u stanu, jednog lepog dana... bice, bice :wink:
bleach:po bilioniti put...
ali, def. ~ tigrovi (: ili... jos bolje ~ tigrice (8 (8 (8
jana/ue:tigrici.....
A koja je to gov. mana? :?Tinar:1. Tigrovi- zato sto se verovatno poistovecujem sa njima![]()
2. Papagaji- imamo istu govornu manu!!!! :wink: