Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
That's right :wink:DevouredSoul:
...svoju omiljenu, samo...Snezna_kraljica:Patke.
Raspolazem malim prostorom, tako da ne bih imala gde da je smestim. Imam i ja omiljenu patku, dobila sam je na poklon.kojote:...svoju omiljenu, samo...Snezna_kraljica:Patke.
...Imas li gde da je drzis?...![]()

Dobro je, daću ti svoju patku! :?Snezna_kraljica:Raspolazem malim prostorom, tako da ne bih imala gde da je smestim. Imam i ja omiljenu patku, dobila sam je na poklon.kojote:...svoju omiljenu, samo...Snezna_kraljica:Patke.
(onaj ko mi da svoju patku, on ostane bez nje. Da li bi mogao da izdrzis da je vise nikad u zivotu ne vidis?)
kojote:Dobro je, daću ti svoju patku! :?Snezna_kraljica:Raspolazem malim prostorom, tako da ne bih imala gde da je smestim. Imam i ja omiljenu patku, dobila sam je na poklon.kojote:...svoju omiljenu, samo...Snezna_kraljica:Patke.
(onaj ko mi da svoju patku, on ostane bez nje. Da li bi mogao da izdrzis da je vise nikad u zivotu ne vidis?)
Stavi je u svoj mali prostor, nemoj samo da je priklještiš tom teskobom, POSTAĆE MRTVA!![]()
A jel mogu JA, da je vidjam vikend-danima a TI je
čuvaj i neguj od ponedeljka do petka?! Žemo? 8)
Jbg...Al ima zato puno kuca kod mene u kraju :wink:mystical_ocean:ljudi,na ovoj temi sam nasla nekoliko predivnih slika na kojima su konji...
ako ima neko jos takvih slicica neka posalje,ili link stranice sa slikama...
nesto slicno...
please...ja ih obozavam...posebno crne... :wink:
bas htedoh to da postujemSasha85:mystical_ocean:ljudi,na ovoj temi sam nasla nekoliko predivnih slika na kojima su konji...
nesto slicno...
http://community.webshots.com/topics/98/132198_views_0.htm
Imas tu koliko hoces slika... :wink:
mortishaaa:bas htedoh to da postujemSasha85:mystical_ocean:ljudi,na ovoj temi sam nasla nekoliko predivnih slika na kojima su konji...
nesto slicno...
http://community.webshots.com/topics/98/132198_views_0.htm
Imas tu koliko hoces slika... :wink::wink:
pa nego sta 8)Sasha85:

ops:
ops:
ops:
e oni su def najlepsi psi...JoannaNS:Ja obožavam pse, a najviše volim Sibirkog Haskija
Oni su tako pametni i preslatki!![]()