- Poruka
- 8.271

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
QchCK*a:Bleak WinterFullMoon:
Da, naravno![]()
QchCK*a:Cheaf:JA mogu reci da sam izdresiran!!!QchCK*a:Ma muski Homo sapiens......rasan, izdresiran i poslusan![]()
![]()
![]()
Ne vredi ako ne posedujes i druga 2 kvaliteta.![]()
pa pise u citiranom postuUmno poremecena osoba:QchCK*a:Cheaf:JA mogu reci da sam izdresiran!!!QchCK*a:Ma muski Homo sapiens......rasan, izdresiran i poslusan![]()
![]()
![]()
Ne vredi ako ne posedujes i druga 2 kvaliteta.![]()
Koja su to druga 2 kvaliteta?
Nemoj samo reci "obdarenost" i novac jer cu se ubiti odma. Inace ja najvise volim zeke.
Umno poremecena osoba:Jao vidi stvarno........c c c..... Nisam ni procitao a vec odgovaram....sram me bilo........
QchCK*a:
Cini mi se da ste skrenuli sa teme!!!!Bleak WinterFullMoon:QchCK*a:
pa u shtenari![]()
ma nisu... zar ne vidis da su poceli pricati o stenari...Cheaf:Cini mi se da ste skrenuli sa teme!!!!Bleak WinterFullMoon:QchCK*a:
pa u shtenari![]()
![]()
DevouredSoul:Ja najvishe volim ZMAJEVE!
Najlepshe i najbolje zhivotinje ever!
pokojna:crne macke sa zelenim ocima......mmmmm .....prelepo![]()
Cheaf:Cini mi se da ste skrenuli sa teme!!!!![]()
QchCK*a:Cheaf:Cini mi se da ste skrenuli sa teme!!!!![]()
Ne, nismo.......pricamo o nabavljanju zivotinje koju najvise volim.
He,heBleak WinterFullMoon:QchCK*a:Cheaf:Cini mi se da ste skrenuli sa teme!!!!![]()
Ne, nismo.......pricamo o nabavljanju zivotinje koju najvise volim.
Cheaf,ima ko ce da sudi o tome
ne brini se![]()
Imas dobar ukus kad su zivotinje u pitanju,ja bih samo dodao belog tigra i geparda.majce:Volim crnog pantera, konja(vise belog), VUKA i...........OPET VUKA!
Same here + crne mace i zmajevi...majce:Volim crnog pantera, konja(vise belog), VUKA i...........OPET VUKA!