Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

MLC:
Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
Ali ja cenim samo one koji su uvek uz mene,i uz koje sam ja spremna da budem
NIKO NE MOZE BEZ TEBE... :roll: Molim te, ko te je to slagao? S vremena na vreme te mrze...Ni to ne razumem... I takva vrsta vodje (kog navodno svi slusaju i bez kog niko ne moze) ne postoje! :?

MLC:
Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
Ali ja cenim samo one koji su uvek uz mene,i uz koje sam ja spremna da budem
Ha!
Ti odeš ljuta, jer te "povremeno mrze", a koga nema bez njega se može!
______
E znaš kada ćeš im (stvarno) trebati, onda kada nešto bez tvoje pomoći neće moći da urade (npr. da im uradiš domaći, zadatke u školi koje ne razumeju, da kad nisu spremni da se ti javiš, da se ti izvineš kad nešto zeznete ... a to se opet zove iskorišćavanje...). :?

Sve u svemu, opet će moći bez tebe...

N_ToNx:
Da li ste zabavljac,smor,streber,problem,glavna faca...?
zabavljac najvise, moze se reci, ali ne preterano. smor sam kad ocu da smaram sve, a onda smorim i sebe i onda mi pola dana prodje u smaranju dok se nesto nedesi zanimljivo da mi popravi raspolozenje. od strebera me deli mnogo i priznajem da nemam veze sa skolom. problem sam bio nekada, sad sam nesto zreliji. glavna faca nisam.

Ja sam uvek malo po strani.U zadnjoj klupi uvek nesto crtam ili citam.Mislim da me se pojedinci plase ( :?: :!: ),a vecina me postuje jer znam sve i svasta.I prva sam kada su zezanja u pitanju.Vole moj morbidni humor.
I da svi misle da sam najinteresantnija osova u skoli :oops: :oops: :oops:

Mozda zato sto se razlikujem od obicne gomile,a mozda zato sto imam dobar nastup: iskrena sam,srecna i nasmejana.

UrosWasHere:
Ma ne tabam se ja stalno... Samo kada je neko bezobrazan pa ga treba malo spustiti na zemlju?
Sta ti smatras kada kazes smeker? Sigurno mislis na one celave ili zalizane likove(citaj: frikove), koji uvlace trenerku u farmerke i sire se po ulici i samo gledaju da upadnu u neku frku...

za 'smekere' smatram momke koji se duvaju, i misle da su nesto najbolje na svetu, a u stvari su glupi, jer kao: u jbt, znas kad bi' ja procit'o knjigu, e.. mislim, stvarno, kakva si ti strebercina, sta bre tu citas? ili: desi, mala, maco, sta god..
ili: brate, znas sta jbt, mrsh u p.m. itd sa psovkama, u smislu zezanja, i skretanja paznje na sebe, da se uvidi kakv je to zaebant, smeker, muva sve zivo itd.

laura87:
UrosWasHere:
Ma ne tabam se ja stalno... Samo kada je neko bezobrazan pa ga treba malo spustiti na zemlju?
Sta ti smatras kada kazes smeker? Sigurno mislis na one celave ili zalizane likove(citaj: frikove), koji uvlace trenerku u farmerke i sire se po ulici i samo gledaju da upadnu u neku frku...

Ko jos te likove smatra smekerima?

Pa evo winnetou sama kaze...
Ne znam odakle joj to al dobro...

UrosWasHere:
DJ_MaRe:
A tabadzije su budale... :P

Moguce... :lol:
Ali ja mislim da je bolje nekad se potuci kada te neko namerno provocira ili pokusava da te maltretira, nego k'o **ca sagnuti glavu i povuci se i ne preduzeti nista. Zar ne?
Pa ako si stvarno smeker, niko te nikad nece provocirati...

A sto se tabanja tice, obrni/okreni to je neizbezno sa vremena na vreme u tim godinama kad si musko...
Vremenom naucis da vise koristis glavu... :wink:

UrosWasHere:
laura87:
UrosWasHere:

Ko jos te likove smatra smekerima?

Pa evo winnetou sama kaze...
Ne znam odakle joj to al dobro...

ne, ja nisam rekla da sabane smatram smekerima.. u stvari, ja uopste ljude koji sebe ili koje drigu ljudi nazivaju smekerima ne smatram smekerima.. ako je neko shvatio, svaka mu cast.
ti "smekeri" koje sam ja opisala.. takva je situacija u mom gradu. takvi ljudi misle da su smekeri.

Back