Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

ja sam izuzetno zadovoljna svojim statusom u odeljenju,ja se uglavnom druzim sa svima,sa nekima vishe sa nekima manje naravno,ali ima onih koje nepodnosim,ali to ne shirim...:)jesam jedna od najpametnijih,shto ne znachi da sam shtreber,i profesori me vole,i ne mrzim se uopshte zbog toga,jer to ne shkodi mom druzenju sa ostalima,a dobro je za ocene,shalim se i zezam,i mislim da me prilichno poshtuju:)a popularnost,pa drugarica me jednom okarakterisala kao nataliju 'koju svi momci vole"shto ne znam dal je istina,ali eto...prilichno popularna ako moze da se kaze:)

Ја сам самопрокламовани преШЈедник свог одељења Никола Хаџи-Николић Првовенчани, којег сви морају да слушају ;) Е ми у суштини немамо председника али ја стално говорим да сам ја председник и тако то функционише ;) Имам још битних функција као што су нпр. констатно товарење и прозивање осталих суразредника и свађање са суразредницима (и ниједну свађу до сада нисам изгубио ;) )

pa u vecini drugarica ja sam savrsena osoba z:p koja je i najbolja u odeljenju po ocenama,najpametnija,ali me zanimaju i decaci,ljubav,muzika i sve ostalo.... ali ja nisam ni prblizno savrsena kakvu me oni vide,uvak imam problem,i cesto sam perfekcionista.
a i nikad nisam potpuno posvecena necemu,jer sam sosta radoznala,i zanima me sve i svasta,ali sve u umerenoj kolicini.pa zato ni ne spadam ni u jednu grupu,nisam ni streberka,ni neka cica,ni rokerka,ni sportistkinja...sve to sam pomalo. tako da me neko vidi kao strebeku,drugi rokerku,treci kao... smorih vas.z:poz:

nemam pojma kakvu sam ulogu imao u bivsem odeljenju... nit sam bio ni faca, ni smarac, ni problematican, ni streber, ni baksuz, ni dobrica... uglavnom sam kulirao sve, kad sam dolazio u skolu, a kad sam inspirisan izvaljivao i pravio sranja, tako da, ono, nekome kuler, nekome kreten... milim na ovu vecinu s kojom se nisam druzio... u principu autsajder, a nekako vecito u centru paznje... pitaj *****...

Meni je razredna rekla da sam sekretar. Ali, mi te funkcije kao i da nemamo. Razredna nam predaje fizicko, tako da se na tom casu svi siti ispricamo sa njom, tako da nemamo potrebu za casovima odeljenske zajednice.
E sad, predsednik tj. predsednica je uvek tu kada neki profesor treba da se "moli" da nas pusti sa sedmog casa.
I da, volim uvek da pomognem drugima, ako sam taj predmet bolje spremila i slicno.

Uloga kučke, šta drugo!?

No, ovako nešto:

nemam pojma kakvu sam ulogu imao u bivsem odeljenju... nit sam bio ni faca, ni smarac, ni problematican, ni streber, ni baksuz, ni dobrica... uglavnom sam kulirao sve, kad sam dolazio u skolu, a kad sam inspirisan izvaljivao i pravio sranja, tako da, ono, nekome kuler, nekome kreten... milim na ovu vecinu s kojom se nisam druzio... u principu autsajder, a nekako vecito u centru paznje... pitaj *****...

Smatrali su me hladnom, čudnom pa čak i zanimljivom i pametnom... A uvek sam se držala po strani i nisam volela te papazjanije oko predsedništva, masovnih okupljanja, a opet zapadala sam drugima u oči baš zbog svega toga. Mada, bilo je haotičnih momenata u istoriji moga školovanja... Nisam uvek bila mirna kao bubica, mada nisam bila problematična.
Što se ocena tiče - oscilacije - od 1 do 5. Učim kad mi se uči i nikad nisam kamčila ocenu više za uspeh ili slično. Za to me je baš savršeno bilo briga.

U suštini bila sam ljudima nejasna.
A ni danas im nisam nešto jasnija.
A nisam ni sebi baš najjasnija.
Al' koga briga?!

Back