Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

U suštini bila sam ljudima nejasna.
A ni danas im nisam nešto jasnija.
A nisam ni sebi baš najjasnija.
Al' koga briga?!

Takođe.
Nejasna ljudima.
Ne uklapam se ni u jedan šablon i zato ljudi ne mogu da me shvate. Nisam štreber, nisam riba, nisam čudak, nisam pametnjaković, nisam fenser, nisam roker, nisam hipi, nisam ufurana, nisam lepotica, nisam rugoba.
Nisam jasna. Ni sebi, ni drugima. :?

Nemam pojma ni ja... u nashem odeljenju je sve retardirano...
''najpopularnije'' su fuxe (bez obzira na to shtu su rugobe), zato ih dechaci i obozhavaju...
Imaje neke mutave koje se ne druzhe nisakim, shtreberke... ja ne spadam ni u jednu grupu od tih...
Ja i moja drugarica smo najnormalnije (to mi kazhemo za sebe).. druzhimo se sa svima, svi nas gotive, a nismo fuxe...

E da, zaboravim da kazhem, chudna sam mnogima zato shto ne pratim Zvezde granda, operaciju trijumf, velikog brata, ne slusham tokio hote i rebelde, itd... Kad im kazhem da TV ne gledam skoro nikad, gledaju me ko da sam najvetji chudak na svetu..

Poslednja izmena:
a joj kod mene je to ovako
po ucenju sam treca u razredu... totalni outsider.. ni ne trudim se uklopiti.. zato me pola razreda ni ne voli... glasna na casovim.. i vjecito u svadji sa prof... nisam ljepotica al ni rugoba samo se po stilu ubrajam u one koji se nikako ne uklapaju.. najvise izostajem nikad bolesna al tako dobar muljator da su mi svi casovi opravdani..a joj.. Bog te pito koja sam ja uloga u razredu z:p

Ja sam bila normalna. :neutral: Kod nas su se svi uklapali, svi smo se fino druzili. Bilo je tu svega i svachega ali smo bili jedna homogena grupa. Bilo je nekih koji nisu hteli da se druze, al nikako da su bili odbacheni. Chak su se i najveci ljaksezi druzili sa onima koji su u skroz drugom tripu, tzv metalci i rockeri...

Ja sam bila normalna. :neutral: Kod nas su se svi uklapali, svi smo se fino druzili. Bilo je tu svega i svachega ali smo bili jedna homogena grupa. Bilo je nekih koji nisu hteli da se druze, al nikako da su bili odbacheni. Chak su se i najveci ljaksezi druzili sa onima koji su u skroz drugom tripu, tzv metalci i rockeri...

E ovako je bilo kod mene u osnovnoj, stalno smo pomagali jedni drugima i nije bilo onoga streber-faca i sl... to je extra...zbog toga mi je i najvise zao sto sam otisao iz osnovne...

E ovako je bilo kod mene u osnovnoj, stalno smo pomagali jedni drugima i nije bilo onoga streber-faca i sl... to je extra...zbog toga mi je i najvise zao sto sam otisao iz osnovne...
Kod mene je bilo suprotno... U osnovnoj smo svi bili kreteni i totalno nezreli. Ja se dan danas druzim sa 5 drugarica iz razreda, iz osnovne, i ne mozemo da verujemo kakvi smo moroni bili...

plase me se (ne u smislu da cu da ih prebijem vec velika vecina bira reci tokom razgovora sa mnom)
plase se da me pozovu na zurku jer znaju da cu da odbijem (zavisi od toga sta slusaju,vecina slusa narodnjake):per:
a sad imam problem jer se zbog mog ponasanja plase da me pozovu da im budem par na drugarskoj veceri jer bih ih odbila, mislim svi decaci u mom odeljenju su kreteni ali sa nekim moram da idem:worth::(

Back