shkorpija
Obećava
- Poruka
- 55
nemam neki poseban ''status''.Druzim se sa svima sa nekima vise nekima manje.nekima sam cool nekima ne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tokom celog skolovanja mi bila prilepljena etiketa ludace, smeska, j*bnog debila .......
mrzim to i dan danas. niko zivi da me uzme za ozbiljno ... makar na tren![]()
Tokom celog skolovanja mi bila prilepljena etiketa ludace, smeska, j*bnog debila .......
mrzim to i dan danas. niko zivi da me uzme za ozbiljno ... makar na tren![]()
mene svi vole, pa me posle mesec dana svi mrze, nema osobe iz osnovne sa kojom se nisam svadjala, a to je samo zato sto uvek kazem sta mislim . . . a inace imam razne etikete : ludaca, svadjalica, fuxa, vise ne mogu da se setim, ali fala bogu sto sam zavrsila osnovnu![]()
'94 a već ta itiketa![]()
![]()
pa ja sam u svom odeljenju skroz OK...Ni prepametna,ni glupa,ni trachara,ni povuchena...
Ja sam JA...i niko drugi :rolleyes:
Bona za ovo!
Jasta kad je pre stigla da je dobije?
pa to su mi nakacile ljubomorne gadure. . . inace ja imam drugarice koje su spavale sa deckom u 13 godinai koje su imale vise od 30 momaka(pa da vidimo ko je posle fuxa)
![]()
Neverovatno koliko se sve promenilo... od ponašanja, izgleda, svega... Baš sam pre neki dan gledala slike sa male mature ortakove sestre, nisam mogla da verujem kakve su to haljine, štikle, tona šminke... Pa njihovo ponašanje, njihove priče...Ebote napredne dece..ja kad sam bila u osnovnoj, vrhunac uvredljivih nadimaka je bio " Minjica Svinjica"....Dje ba, kakve fuxe..
Plakalo se od tuge za svinjice a ne...
Mada, naravno, devojke se časte samo tako. Glavne etikete su fuxa, štreber ili čudak. Ponosim se što sam čudak.![]()
Uze mi reč iz usta...Pardon,tastature.A ja sam uvek bio dezurni cudak, sektas ili sta vec...
Mislim...za vecinu cu uvek biti to, ali mi nimalo nije stalo.