Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

U bivšem odeljenju dežurni filozof. :lol: Ali to je bilo dobro kad treba da se izvlače ocene ili odlaže kontrolni.

Sad sam u nekoj čudnoj fazi... pomalo asocijalna... tj. komuniciram sa svega 4-oro ljudi i to mi potpuno odgovara... uvek sam se trudila da prema svima budem fina koliko je to moguće, ali ne ide to tako... takva sam kakva sam, ako ti se dopadam super, ako ne, opet super. :lol:

A kako će biti od septembra, videću već...

Tokom celog skolovanja mi bila prilepljena etiketa ludace, smeska, j*bnog debila ....... :roll:

mrzim to i dan danas. niko zivi da me uzme za ozbiljno ... makar na tren :neutral:

Pa kad si uvek nenormalno srecna i nasmejana ,sta drugo ocekujes..?:mrgreen:

Kad smo na casu spominjali neku tesku bedak knjigu,par drugarica mi rece "Nemoj ti to da citas,i ovako si stalno depresivna."....E to je etiketa,znas..:lol::lol:

Poslednja izmena:
do 4. osnovne revolucionara u odnosu na učiteljicu i povlašćenu decu,do 8. hladnu,flegmatičnu osobu,od 1. srednje flegmatičnu,mrzovoljnu osobu,koja se nije slagala sa mnogo čime u toj školi ali to nije mogla da istakne,nisam mogao da istaknem sebe ni u nauci (mislim učenju) ni u umetnosti pošto škola nije imala ni dan škole a kamoli još neku manifestaciju,a za učenje ako se javiš,odma gle ovaj,štreberčina...ajd to odgovaranje možda i jeste štrebanje,ali voleo sam da ima diskusije,pa da se neko javi sa drugim stavom,pa da raspravljamo,a ono mrtvo more parazita koje preko godine ni reč sem uvreda na tuđ račun,a onda na kraju godine ispred zbornice i -jao daj te mi 5 treba mi za prosek molim vas,jao ovo-ono...E od faxa se baš osećam zadovoljno pošto svega ima za šta sam u proteklom školovanju bio uskraćen...

svako me posmatra na drugaciji nacin...neko misli da sam super drug i likusa,neko da sam smarac i streber,nastavnici neki misle sa sam inteligentno dete,a drugi me i ne primecuju...u svakom slucaju,moje drustvo iz razreda jedino moze da me nenormalno iznervira,a nekad su mi opet svi super...skup ludaka definitivno!!!

Mi smo u osnovnoj imali jednu Mariju

Zvali su je Marija pusacica. O.o

:lol:

To je sad stvarno bilo istina,posto je mog najboljeg druga iz osnovne,Acu,smarala preko sms-a svakakvim porukama.

:roll:

To su samo klinke zeljne paznje.Mislim da im roditelji ne posvecuju dovoljno,pa tako skrecu bar paznju drugih.
To je tako tuzno. :(

Ebote napredne dece..ja kad sam bila u osnovnoj, vrhunac uvredljivih nadimaka je bio " Minjica Svinjica"....Dje ba, kakve fuxe..
Plakalo se od tuge za svinjice a ne...
Neverovatno koliko se sve promenilo... od ponašanja, izgleda, svega... Baš sam pre neki dan gledala slike sa male mature ortakove sestre, nisam mogla da verujem kakve su to haljine, štikle, tona šminke... Pa njihovo ponašanje, njihove priče...

A što se tiče uloge u odeljenju, u srednjoj i nisam imala neku ulogu... bila sam opuštena, imala sam prosečne ocene, sve obaveze sam završavala na vreme...jedino što sam mnogo bežala :lol:
A sad sam štreber -.-

Sve pomalo, ali ce me sigurno najvise iz osnovne pamtiti kao budalu koja svima pomaze, pa cak i onima kojima ne treba... Jb g, ali meni nije krivo. Ja cu im i dalje pomagati kad god im treba pomoc, a kako ce oni to da shvate i kako ce da mi vrate(ako vrate :) )to je vec njihov problem. hehe

Back