- Poruka
- 2.185
Aaaaaaaaaa, poludela sam!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro bre dete da li si ti jebbeno normalna ???*RHCP 4ever*:Bilo sta od Peppersa... A da mi na sahrani oni pevaju... I Anthony da mi kaze: "Ostavicu Heather, vrati seeeeeeeeee!!! Cuvacemo dete!!!"![]()
tyra:recimo da se anthonyu jebbe i za tebe i za sve fanove njegove grupe shto je i dokazao ispalivshi 100 000 dusha u indjiji ; par meni bliskih osoba su veliki fanovi i znam o njima veoma mnogo i mislim da je izuzetno lepo shto ih volish , i njih i muziku koju stvaraju , ali ti , devojko , pravish teshku budalu od sebe i stvarash sliku male , napaljenje tinejdzerke , shto kad sad razmislim i jesi .
ok... kontam ja da si napaljena na rhcp i da ih volish ne znam ni ja koliko... ali PRETERALA si ga... i smorila si SVE ovde na 4umu s' tvojim rhcp-om..... ako netjesh kod psihijatra i psihologa... onda se smiri sa rhcpom... tj povezivanje svake teme i rhcp....*RHCP 4ever*:Pa sta? Jesam opsednuta, priznajem. Pa dobro. Necu kod psihijatra.![]()
jeste u pitanju festival... ali na festivalu se svira 1.15 - 1.20h koliko su i svirali, a ne 8 pesama,.. i to je ok... ali da se ponashaju onako kako su se ponashali.. to je GROZNO...*RHCP 4ever*:Da, cini vam se, ocigledno. Bili su u duznosti da odsviraju samo 8 pesama, jer je u itanju festival. Ali oni su bili divni i odsvirali su 18. :-D
potpisujem!!!!!!!!!!!!!tyra:neka se nose oni sa svih njihovih 18 pesama .
zamisli tek kolika bi ovca ispala da odesh chak tamo , puknesh pare da bi chula osam pesama koje je entoni otpevao preko svoje mushkosti , da se tako izrazim .
blaaaaah , dete , shvaticesh .
Sergi0:jeste u pitanju festival... ali na festivalu se svira 1.15 - 1.20h koliko su i svirali, a ne 8 pesama,.. i to je ok... ali da se ponashaju onako kako su se ponashali.. to je GROZNO...
tyra:neka se nose oni sa svih njihovih 18 pesama .
zamisli tek kolika bi ovca ispala da odesh chak tamo , puknesh pare da bi chula osam pesama koje je entoni otpevao preko svoje mushkosti , da se tako izrazim .
blaaaaah , dete , shvaticesh .
tix:prokleto dobar izbor![]()
nije za tebe psihijatar ma odma u ludaru*RHCP 4ever*:Pa sta? Jesam opsednuta, priznajem. Pa dobro. Necu kod psihijatra.![]()