Koju pesmu bi voleli na svojoj sahrani?

*RHCP 4ever*:
Bilo sta od Peppersa... A da mi na sahrani oni pevaju... I Anthony da mi kaze: "Ostavicu Heather, vrati seeeeeeeeee!!! Cuvacemo dete!!!" :lol:
dobro bre dete da li si ti jebbeno normalna ???
jes' ishla ti kod doktora i kod psihologa malo ??
i daj bre reci koliko treba da se plati za tvoje lechenje skupicemo pare s' 4uma jer ochigledno nemash sama da platish....
na svakoj ali svakoj jebbenoj temi ti govorish o jebbenom rhcpu... DOKLE VISHE??? ali DOKLE?? jel ja sad treba na svakoj temi da pishem neshto za gnr poshto sam ogroman fan gunsa? ma daaaj bre... SMIRI SE MALO....!!!!! ako ne mozhesh sama ima ko mozhe da te smiri.. ;)

Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........
ajd mi sad reci da nisi primetila da u svakom postu spomenesh neshto o peppersima?? i ako si primetila ti mislish da je to normalno ??
toplo ti preporuchujem... onako drugarski da sada lepo odesh da spavash... i sutra odesh malo kod doktora pa potom kod psihijatra... al ozbiljno !!
PRETERALA SI SA JEBBENIM PEPPERSIMA.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

recimo da se anthonyu jebbe i za tebe i za sve fanove njegove grupe shto je i dokazao ispalivshi 100 000 dusha u indjiji ; par meni bliskih osoba su veliki fanovi i znam o njima veoma mnogo i mislim da je izuzetno lepo shto ih volish , i njih i muziku koju stvaraju , ali ti , devojko , pravish teshku budalu od sebe i stvarash sliku male , napaljenje tinejdzerke , shto kad sad razmislim i jesi .

tyra:
recimo da se anthonyu jebbe i za tebe i za sve fanove njegove grupe shto je i dokazao ispalivshi 100 000 dusha u indjiji ; par meni bliskih osoba su veliki fanovi i znam o njima veoma mnogo i mislim da je izuzetno lepo shto ih volish , i njih i muziku koju stvaraju , ali ti , devojko , pravish teshku budalu od sebe i stvarash sliku male , napaljenje tinejdzerke , shto kad sad razmislim i jesi .

Vidi se da nista ne znas o Peppersima! :roll: Nisu oni ispalili nikoga!

*RHCP 4ever*:
Pa sta? Jesam opsednuta, priznajem. Pa dobro. Necu kod psihijatra. :lol:
ok... kontam ja da si napaljena na rhcp i da ih volish ne znam ni ja koliko... ali PRETERALA si ga... i smorila si SVE ovde na 4umu s' tvojim rhcp-om..... ako netjesh kod psihijatra i psihologa... onda se smiri sa rhcpom... tj povezivanje svake teme i rhcp....

ps sad izgleda da mrzim rhcp dza bu... al nije tako ;) :)
pss nisu ispalili nikog.. :shock: :shock: ma jock.. mora da nam se chini ;)

Sergi0:
jeste u pitanju festival... ali na festivalu se svira 1.15 - 1.20h koliko su i svirali, a ne 8 pesama,.. i to je ok... ali da se ponashaju onako kako su se ponashali.. to je GROZNO...

Ne, bili su u obavezi da odsviraju 8 pesama. Nisu se ponasali grozno. Bili su divni. Mozda, tj. sigurno mi necete verovati da nisam pristrasna, ali koncert je stvarno bio extra!

Back