Koju kozmetiku koristite za svoj automobil?

mario80

Stara legenda
Poruka
86.146
Ja koristim smajli sjaj vanila za plastiku unutra (metro), lidl sprej penu za gume, lidl silikonsko ulje u spreju za gumene delove (i podmazivanje) lidl ulje za podmazivanje pokretnih delova.
Čišćenje stakla sredstvo za pranje prozora i magična krpa.
Pranje motora nafta sa benzinom, grosso za pranje rerni.

Pranje enterijera deterdžent i šampon pa sa penom trljam nebo, sedišta i tapacire. Auto bude ko nov.

Sad gledam čime ću krov od kabria da zaštitim i odluka je pala na sprej za impregnaciju cipela, garderobe i šatora iz DM-a.
https://www.dm.rs/profissimo-sredstvo-u-spreju-za-impregnaciju-p4066447476002.html
1000011081.png

Poslednja izmena:
Gornji deo sam samo jednom usisao i to onako ovlas, srecom auto nije bio pusacki pa nema sta ni da se riba niti ima neko zutilo od cigara.
Uvek se nahvata elektrostatička siva prašina, ja sam korada kupio od nepušača i posle 10 god nisam zapalio cigaru u autu (izbacio pikslu) kada sam oprao nebo od tamno sive je postala svetlo siv enterijer. Nebo naročito!

Ali sam ga opro penom od deterdženta i šampona.

Keramicka zastita je za one koji nemaju garazu, inace je to preskupa zajebancija.
Jedan sprej
Kosta 15€ i nanosi se rucno svakih 4 meseca znaci 3X godisnje.Jedan sprej kolicinski za 2 godine.

Drugi sprej.
Kosta 14€ i nanosi se rucno svakih 2 meseca, 6X godisnje kolicinski moze da traje do 1 godinu.

Efekat je fantastican kako izgleda a zastita najbolja moguca za auto koji ne stoji u garazi.

Back