Xmm...ne bix rekao...toliko boljih serijala...Rama...Hiperion-Endimion...Odiseja...ender71:Dina...
procitao, prostudirao.......nesumnjivo je da je posle RCZ-a najznacajniji SF serijal,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xmm...ne bix rekao...toliko boljih serijala...Rama...Hiperion-Endimion...Odiseja...ender71:Dina...
procitao, prostudirao.......nesumnjivo je da je posle RCZ-a najznacajniji SF serijal,
Лепа понуда,заиста
А ако некогинтресују старија издања,која једина постоје,идите у Бранкову 23 и Јакшићеву 3 тамо има тих књига.
Ал ово су старе све 
Sal has spoken...
Моја библиотека увек добије нову издану књигу,и то чак и СФ.Има од Кларка оно Око времена 
Gledao sam taj film.Naleteo sam sasvim slučajno na njega na TV i promašio samo uvodnu špicu.Ništa mi nije bilo jasno (naravno kada nisam ljubitelj Kinga).Da li na kraju beše pojedu i sam prostor aerodroma, zaboravio sam.ender71:E u toj zbirci je novela "Langoliers", ko se seca filma snimljenog po tome.
O putnickom avionu koji upada u neku digitalnu dimenziju sa nekim sitnim monstrumima koji zvacu sve na sta nalete...
Sal:Na pojedinim americkim koledzima su stavili Sf pod PREDMET!!! A to sam procitao pre jedno 15-stak godina!!!
ender71:Posto ste naceli pricu o mom omiljenom zivotnom prostoru mogu da se pohvalim da je biblioteka u mom malom gradu upravo izvanredna.
Ne samo sto imaju extra snabdeveno pozajmno i naucno odeljenje, vec i svoju knjizaru, a povrh toga i odlicno odeljenje strane knjige.
Sal:Onda si ti i tvoja MZ sretni ljudi, brate...Zaista...

raven:Kod nas je prošle godine uveden SF, kao redovni predmet, na Kragujevačkom Univerzitetu.

Miki 13991:Јеси ли видео шта предају?Ово је баш добро![]()
raven:Pročitao sam Izmaglicu u dahu, ali se ne mogu osloboditi utiska da je King fenomenalnu priču upropastio u finišu, objašnjavajući šta je izazvalo izmaglicu... a i sami monstrumi su mi izgledali kao neki čupavci iz dečije predstave... Međutim, nekih 80% knjige je zaista izvanredno napisano.
Sal:Nesto se ne secam sta je izazvalo Izmaglicu...neki experiment vojske?? nisam siguran...
Da li je snimljen film po tome ? Mislim da bi bio bas dobar.
Slazem se da je kraj bezveze...
Oximoron:nea na polarisu...ima neko da mi poshalje?