Pa zar nijesu dosad Hercegovci bili najljući Hrvati.
I oni su, ali Dalmacija i Hercegovina su se odavno "izmješale" po stanovništvu. Ionako je sve to Hrvatska. Ne znam čemu služi granica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar nijesu dosad Hercegovci bili najljući Hrvati.
I oni su, ali Dalmacija i Hercegovina su se odavno "izmješale" po stanovništvu. Ionako je sve to Hrvatska. Ne znam čemu služi granica.![]()
Ne znam ni ja čemu služi granica između Srbije i RS. Ja sam za ukidanje obe.
Ne znam ni ja čemu služi granica između Srbije i RS. Ja sam za ukidanje obe.
Бог неће ништа урадити ни за кога.Памет у главу,педу уза зид.
bwahaha ovaj misoni je gendale.... Morfijus srpskog matrixa... rispek ' :0
Не знам ни ја чему границе између Југословена. Ја сам за укидање тих граница.
Jednom sam pročitao jednu definiciju Hrvata koju je Hrvat dao.
Hrvati su Balkanci bez balkanskog šarma.![]()
a vi, kako'te?
![]()
београдска усташетинаKoja budaletina ovaj Koja pa to je strasno!!
Hrvati su pokatoličeni Srbi. A i ovi "žuti Srbi" su latentni hrvati.
..rekoh ti odi u Split ili Zadar,mozda najbolje u Bibinje pa ih tamo pitaj...
a ja mislio normalan korisnik, kad ono rang pera baluma i par ostalih... e moj laciHrvati su pokatoličeni Srbi. A i ovi "žuti Srbi" su latentni hrvati.
U Zagrebu je 12. decembra održana uspešna premijera novog filma Srđana Dragojevića "Parada", kojoj je prisustvovala skoro kompletna glumačka ekipa, a najviše pažnje među novinarima izazvao je tumač glavne uloge Nikola Kojo.
Nakon projekcije filma srpski glumci su se poklonili publici i razgovarali za hrvatske medije, a premijeri su između ostalih prisustvovalii i glumac Stefan Kapičić koji se trenutno zbog posla nalazi u Hrvatskoj, pa hrvatski novinari nisu propoustili priliku da ga pitaju šta misli o filmu.
"Srđana Dragojevića jako volim kao reditelja i kao čoveka. `Mi nismo anđeli` je film mog odrastanja i obeležio mi je život. Što se tiče same tematike `Parade`, smatram da ljudima treba pustiti da budu ono što jesu“, rekao je Kapičić.
Ipak, najviše pažnje je izazavao glavni glumac, Nikola Kojo, koji je rekao je da očekuje jednak prijem hrvatske kao i srpske publike: "Neki će me pljuvati zbog toga, ali ja i dalje tvrdim da smo mi jedan te isti narod, samo se drugačije krstimo. Vi imate malo više `J`, mi malo manje.
“Ja sam rođen u vreme stare Jugoslavije i bez obzira šta je bilo na ovim prostorima i ti nesretni ratovi, i dalje osećam da je ovo deo moje domovine bez obzira što moram da pokazujem pasoš na granici".
O razlici hrvatskog i srpskog filma, glumac je rekao: "Iako je generalno važilo da Srbi prave bolje filmove, naleti taj talas kad se pojave `Fine mrtve djevojke` i `Kako je počeo rat na mom otoku` i onda sve teorije o boljem srpskom i lošijem hrvatskom filmu padaju u vodu“.
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2011&mm=12&dd=13&nav_id=565333
Лопови и будале никако да нестану из Србије.Нека се мало преселе у Хрватску кад толико воле Хрвате.
Jesu, ali ne treba da budu u istoj državi jer im to nije u interesu. Treba da budemo u NAJBLIŽIM MOGUĆIM odnosima sa državama bivše SFRJ odnosno SLOVENSKIM državama ali ne i u istoj državi.U Zagrebu je 12. decembra održana uspešna premijera novog filma Srđana Dragojevića "Parada", kojoj je prisustvovala skoro kompletna glumačka ekipa, a najviše pažnje među novinarima izazvao je tumač glavne uloge Nikola Kojo.
Nakon projekcije filma srpski glumci su se poklonili publici i razgovarali za hrvatske medije, a premijeri su između ostalih prisustvovalii i glumac Stefan Kapičić koji se trenutno zbog posla nalazi u Hrvatskoj, pa hrvatski novinari nisu propoustili priliku da ga pitaju šta misli o filmu.
"Srđana Dragojevića jako volim kao reditelja i kao čoveka. `Mi nismo anđeli` je film mog odrastanja i obeležio mi je život. Što se tiče same tematike `Parade`, smatram da ljudima treba pustiti da budu ono što jesu“, rekao je Kapičić.
Ipak, najviše pažnje je izazavao glavni glumac, Nikola Kojo, koji je rekao je da očekuje jednak prijem hrvatske kao i srpske publike: "Neki će me pljuvati zbog toga, ali ja i dalje tvrdim da smo mi jedan te isti narod, samo se drugačije krstimo. Vi imate malo više `J`, mi malo manje.
“Ja sam rođen u vreme stare Jugoslavije i bez obzira šta je bilo na ovim prostorima i ti nesretni ratovi, i dalje osećam da je ovo deo moje domovine bez obzira što moram da pokazujem pasoš na granici".
O razlici hrvatskog i srpskog filma, glumac je rekao: "Iako je generalno važilo da Srbi prave bolje filmove, naleti taj talas kad se pojave `Fine mrtve djevojke` i `Kako je počeo rat na mom otoku` i onda sve teorije o boljem srpskom i lošijem hrvatskom filmu padaju u vodu“.
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2011&mm=12&dd=13&nav_id=565333
Лопови и будале никако да нестану из Србије.Нека се мало преселе у Хрватску кад толико воле Хрвате.