Kojo: Srbi i Hrvati su isti narod

na žalost nije trebao ništa da govori,većina ljudi nije na istom nivou kao on,kod mnogih se u glavi i dalje vodi rat i vrši podela ko je ko i šta.Imam prijatelje koji borave u Hrvatskoj,Srbi su,tamo se i dalje gleda ko je Srbin ko Hrvat,jedni sede na jednoj strani,drugi na drugoj,tako je i u Bosni samo sa Muslimanima.Možda mi koji smo iz krajeva gde se nije ratovalo to ne razumemo,ali drago mi je da ima ljudi kao Koja koji ne prave podele i razlikuju ljude samo kao dobar ili loš.Različitu veru su drugi iskoristili da se mi sad večito tako delimo,da ne saradjujemo,budemo još siromašniji i podložniji kontroli i manipulaciji,a mogli smo drugačije...

Интересанто је да ниједан Хрват тако нешто никада није изјавио ... Хрвати и Срби јесу један народ СРБИ али то је било јако давно има више од једног века... Иначе Никола Која је био на Геј смаради што пуно говори о њему... Дај ће за паре све да прода ... Тако да његово мишљење ценим рецимо као мишљење Ненада Чанка или Соње Бисерко ! :)
!

....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:...glupost dana...:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

U Zagrebu je 12. decembra održana uspešna premijera novog filma Srđana Dragojevića "Parada", kojoj je prisustvovala skoro kompletna glumačka ekipa, a najviše pažnje među novinarima izazvao je tumač glavne uloge Nikola Kojo.
Nakon projekcije filma srpski glumci su se poklonili publici i razgovarali za hrvatske medije, a premijeri su između ostalih prisustvovalii i glumac Stefan Kapičić koji se trenutno zbog posla nalazi u Hrvatskoj, pa hrvatski novinari nisu propoustili priliku da ga pitaju šta misli o filmu.

"Srđana Dragojevića jako volim kao reditelja i kao čoveka. `Mi nismo anđeli` je film mog odrastanja i obeležio mi je život. Što se tiče same tematike `Parade`, smatram da ljudima treba pustiti da budu ono što jesu“, rekao je Kapičić.

Ipak, najviše pažnje je izazavao glavni glumac, Nikola Kojo, koji je rekao je da očekuje jednak prijem hrvatske kao i srpske publike: "Neki će me pljuvati zbog toga, ali ja i dalje tvrdim da smo mi jedan te isti narod, samo se drugačije krstimo. Vi imate malo više `J`, mi malo manje.

“Ja sam rođen u vreme stare Jugoslavije i bez obzira šta je bilo na ovim prostorima i ti nesretni ratovi, i dalje osećam da je ovo deo moje domovine bez obzira što moram da pokazujem pasoš na granici".

O razlici hrvatskog i srpskog filma, glumac je rekao: "Iako je generalno važilo da Srbi prave bolje filmove, naleti taj talas kad se pojave `Fine mrtve djevojke` i `Kako je počeo rat na mom otoku` i onda sve teorije o boljem srpskom i lošijem hrvatskom filmu padaju u vodu“.
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2011&mm=12&dd=13&nav_id=565333
Лопови и будале никако да нестану из Србије.Нека се мало преселе у Хрватску кад толико воле Хрвате.

Част изузецима, али глумци су тешке будалетине, посебно ови којима су пуне руке посла за жуте владавине.
И сад изјава једног мамлаза, не би ме нешто посебно погодила да је тај мамлаз из свог џепа финансирао филм, у целој ствари једино ме погађа што је новац за тај филм, који нећу гледати, из мог џепа и џепа осталих српских пореских обвезника.

124896.jpg

Premijera „parade“ u zagrebu
NIKOLA KOJO: HRVATSKA JE MOJA DOMOVINA!
Sreda, 14. Decembar, 2011.

http://www.kurir-info.rs/stars/nikola-kojo-hrvatska-je-moja-domovina-160248.php

:hahaha: :hahaha1: Da li se usta... ovaj, hrvati slažu s ovim ? :think:

Prilozi

• 124896.jpg
    124896.jpg
    40,9 KB · Pregleda: 3
Никада нећемо престати да срамотимо своју земљу. Страшно

dok je ljudi iz drustva smrtnika i javnih licnosti koje zajedno cine sklop budala, koja usput na ovakav nacin blate ili lupetaju
nebuloze, sramotit cemo zemlju koja je ionako vec osramocena .

i dok javne licnosti nemaju nacionalnu SVEST u sebi ,a gde se uvlace na razne nacine rvatima
mi cemo morati nazalost biti svedoci idiotskih likova i frikova...koji rvatima cine usluge ovakvim postupcima

:koto: kojo

prestrasno ...uzas !

je-bo ga pas pijani...uvlakacki...vise mi je pun ku-rac budala tog tipa ,poput djordja balasevica, koje, bjelogrlica, trifunovica,serbedzjije i ostalih
budaletina koje zaboravljaju ko su i sta su...i kakve izjave daju .

pichka im materina , beozbrazna ...glupa:evil:

On i onaj Penis Balašević da se uhvate za ruke pa u kolo s hrvatima ... :dash:

S&W ,nemoj tako,vidiš da oni kod nas imaju izuzetan "kapacitet" za ministarska mesta i druge značajne funkcije.Još će neko da pomisli da nam je vlast na nivou onoga što su smatrali Rimljani( i ne samo oni):whistling::bye:

а знаш зашто су Римљани сматрали глумачку професију недостојном човека? зато што глумац живи од тога што преузима карактере других људи- стиче славу играјући друге, а не себе, чиме губи и поништава сопствену личност. невероватно колико се српских глумаца уклапа у овај шаблон.

Joj kakav si S&W,sada ćeš još spomenuti i da su tradicionalno služili za uveseljavali moćnike za otpatke sa stola.Vidiš valjda koliko su napredovali?

и глумци су људи од крви и меса, не треба бити превише строг. проблем је друге природе- њима се у савременом друштву даје превелики значај и медијски простор, па су од забављача постали ''мислиоци'', нешто за шта нису способни.

и глумци су људи од крви и меса, не треба бити превише строг. проблем је друге природе- њима се у савременом друштву даје превелики значај и медијски простор, па су од забављача постали ''мислиоци'', нешто за шта нису способни.

znas kako ...glumac kao javna licnost koja u datom trenutku na neki nacin predstavlja zemlju iz koje dolazi
mora voditi racuna sta izjavljuje. ako su od krvi i mesa ,valjda imaju mozga da prvo razmisle sta reci, osim
ako im mozak nije sprzen od droge ili alkohola, tu postoji i nesto sto se zove ''uvlacenje do pete'', zasto je tako
to samo on zna ...ali tvrdim i opet da takvi ljudi nemaju nacionalni ponos u sebi.
ne mislim da bude ekstremni nacionalista ,mada su svi oko nas takvi ,samo da vodi racuna sta izjavljuje.

interesantno je da javne licnosti kod (bar ja nisam cuo) nikada nisu izjavile nesto cime bi se ponosili da su srbi
vec uvek kada dodju kod rvata ,kao da se pogube ili zbune ili ko zna sta ...kao da su hipnotisani sto su posle 20 god.
dosli u rvatsku ,pa sad pokusavaju ostaviti sto bolji dojam ,ali dojam se moze ostaviti na 100 nacina.

kada si cuo da je turski glumac izjavio ,jermenija je moja domovina ili rvatski da je izjavio ''mi smo 1an narod '':eek:
i ja se slazem , sa tim ...turcin je ponosan sto je iz turske ,ma sta god da EU misli o turskoj ,to je nacionalna svest
i jedinstvo , a ne ko ove nase budale ...smatraju sebe pametnima ustvari cim zinu osetis smrad

Back