Kojo: Srbi i Hrvati su isti narod

srbi još vam moram dati jedan savjet....okanite se više raznih legendi,mitova i bajki iz vaše "veličanstvene istorije"....znam da vam sadašnjost nije baš svijetla i da se najviše od svih naroda svijeta volite vračat u istoriju, al to vam neće previše pomoći da krenete naprijed...bolje se okrenite budućnosti i vašoj djeci jer će jadni opet morat bježat u hrvatsku u potrazi za boljim životom :)

srbi još vam moram dati jedan savjet....okanite se više raznih legendi,mitova i bajki iz vaše "veličanstvene istorije"....znam da vam sadašnjost nije baš svijetla i da se najviše od svih naroda svijeta volite vračat u istoriju, al to vam neće previše pomoći da krenete naprijed...bolje se okrenite budućnosti i vašoj djeci jer će jadni opet morat bježat u hrvatsku u potrazi za boljim životom :)

:pop:

poslanica srbima apostola franje:lol:

Nisu Srbi bezali u hrvatsku,,,tad vas nije bilo u pomenima kao osim kao regija,i to vise regija,Slavonije,Dalmacije,Hrvatske..Dosli su na poziv austrijskih vladara.posto ste ocigledno slabo branili te vase krajeve.

ja sam često poslovno u srbiji....kad god odem i vratim se svaki put vidim koliko su razlike između nas.....malo vas spašava beograd i nešto vojvodine,al ovo ostalo...bože sačuvaj....ostatak srbije je isti kao i kad su je turci ostavili:(

e ovo je već postalo simptomatično.

oh ne,
još jedan koji ima poslove u srbiji, još jedan koji prezire, podcenjuje, ocenjuje...pa dokle više, koliko vas je tamo koji isti mentalni sklop imate,
aman!
:lol:

ma piši ti šta hoćeš...pravi se duhovit i blesav

ali zna se da sam u pravu :) ...to ne kažem samo ja nego svi upučeni i realni..i oni neutralni....razlike između nas su očite...hvala bogu dragom:)
al neka neka...primjetio sam da mnogi srbi postaju sve više realniji i shvaćaju da su ih godinama lagali i uvjeravali u nekakvu superiornost nad hrvatima i ostalim narodima...uče se ljudi:)
samo vas povratak u realnost može natjerati da krenete naprijed i da se izvučete iz mraka i bijede :)

:hahaha::hahaha::hahaha:

jesi ,jesi u pravu si ...tako je rekla svaka qrva pre nego sto je dobila u doope

mrak i bijeda!? momak ja sa tobom stvarno necu gubiti vreme ,jer A) zakasnio si odvec kada smo sa argumentima
ebavali tvoju braTJu po veri i koja je po komandi nestajala sa foruma u nedostatku reci
B) takodje u nedostatku argumenata ili umora nestajali su 1an po 1an ...
C) meni licno ostaje samo da vas cepim i da vas podebavam koliko mogu
D) posto si nov i posto si se zahuktao kao dzon travolta , ti pevaj ...a ja cu ti svirati :mrgreen:
E) i, samo za kraj ove balade sa tobom ; MI SMO ZA VAS GOSPODA , ALI SINKO OSTATKU SVETA STE SAMO SLOJ KORISNIH BUDALA ;)

p.s. vi ste samo balegari ,sinko ...ne zanosi se evropskom bastinom ,jer kako je vec odvec rekao FRANJO JOSIF :think:...a, da; HRVATI SU DRONJCI
ili TEODOR RUZVELT ; HRVATE TREBA STAVITI POD STARATELJSTVO

ZAR NISTE POD STARATELJSTVOM EU !!? :rotf::rotf::rotf:

srbi vrijeme je da vas napustim...došao sam malo da se nasmijem balkanskim dvorskim ludama,ali sad je dosta...pozdrav iz europe....sretno vam bilo i valjda ćete nam se pridružit bar do 2050 godine :)

:rotf::rotf::rotf:

ajde zdravo ....e, samo da ti kazem rekao mi je tvoj sef iz brUsela
7.jpg
...da zeli imati plodnost sa tobom

p.s. lud lik ...

Back