Kojo: Srbi i Hrvati su isti narod

силвио деген је типично српско име и презиме, тип је неки адвокат ил шта већ у кромањонији :lol:

неважно што то презиме деген асоцира на дегендорф у дојчланду :lol:

ма исти народ, гарант, кад којо каже :hahaha1:

изгледа ће он заувек остати у тинејџерским причама из ми нисмо анђели 

Policija je pratila i djelovanje Orjune, pa tako postoji izvještaj u kojem se navodi iz lista Zagrebačka Orjuna da su neki orjunaši odlikovani »ordenom
Crvenog zmaja za borbu protiv neprijatelja otadžbine i Orjune, od dr. Mirka Korolije i "Velikog meštra svih akcionih jedinica Orjune" Paška Fabrisa.

Dalmatinci ubijali Hrvate za velikosrpsko ordenje :mrgreen:

силвио деген је типично српско име и презиме, тип је неки адвокат ил шта већ у кромањонији :lol:

неважно што то презиме деген асоцира на дегендорф у дојчланду :lol:

ма исти народ, гарант, кад којо каже :hahaha1:

изгледа ће он заувек остати у тинејџерским причама из ми нисмо анђели 

:dash:

ili onaj advokat u rvatskoj ,takodje....CEDO PRODANOVIC...ono rvat :rotf:

U Zagrebu je 12. decembra održana uspešna premijera novog filma Srđana Dragojevića "Parada", kojoj je prisustvovala skoro kompletna glumačka ekipa, a najviše pažnje među novinarima izazvao je tumač glavne uloge Nikola Kojo.
Nakon projekcije filma srpski glumci su se poklonili publici i razgovarali za hrvatske medije, a premijeri su između ostalih prisustvovalii i glumac Stefan Kapičić koji se trenutno zbog posla nalazi u Hrvatskoj, pa hrvatski novinari nisu propoustili priliku da ga pitaju šta misli o filmu.

"Srđana Dragojevića jako volim kao reditelja i kao čoveka. `Mi nismo anđeli` je film mog odrastanja i obeležio mi je život. Što se tiče same tematike `Parade`, smatram da ljudima treba pustiti da budu ono što jesu“, rekao je Kapičić.

Ipak, najviše pažnje je izazavao glavni glumac, Nikola Kojo, koji je rekao je da očekuje jednak prijem hrvatske kao i srpske publike: "Neki će me pljuvati zbog toga, ali ja i dalje tvrdim da smo mi jedan te isti narod, samo se drugačije krstimo. Vi imate malo više `J`, mi malo manje.

“Ja sam rođen u vreme stare Jugoslavije i bez obzira šta je bilo na ovim prostorima i ti nesretni ratovi, i dalje osećam da je ovo deo moje domovine bez obzira što moram da pokazujem pasoš na granici".

O razlici hrvatskog i srpskog filma, glumac je rekao: "Iako je generalno važilo da Srbi prave bolje filmove, naleti taj talas kad se pojave `Fine mrtve djevojke` i `Kako je počeo rat na mom otoku` i onda sve teorije o boljem srpskom i lošijem hrvatskom filmu padaju u vodu“.
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2011&mm=12&dd=13&nav_id=565333

Лопови и будале никако да нестану из Србије.Нека се мало преселе у Хрватску кад толико воле Хрвате.

ovo nije za pdf Politika već za pdf Pozorište :rtfm:

@kajzersosa, nemoj se pjeniti. :)
Dolazin na ovaj forum jer znan da će bit mali miljun tema o Hrvatskoj i Hrvatima, pa da se i ja uključim u raspravu o svojoj državi. :heart:

:hahaha::hahaha::hahaha:

decko ,ne pjenin se ja ...eee...neg' ti moran rec' da vidis ca pisen ,eee
jer ni san ne znas o zapadu ,nist' a ,phca bi ...eee ...ne moze to tako
foorball sign.gif

ti si student, moras vise piti mlijeka...znas ono kalijum -kalcijum ,nemoj dozvolit da ti EU o kojoj nemas pojma
daje besplatno milijeko ,jer ces platit porez za neznanje ,eee

e, pa kad dolazis na nas forum onda gutaj shit ,jer ako nesto ne zelis znat ili se pravis lud to je tvoj problem ,eee...

da sam ja moderacija ovog foruma, ko što nisam i nikad neću ni biti, ja bih većinu tema o srpsko-hrvatskoj kohabitaciji:D stavila u lepljive, takoreći kultne na politici.

šteta je da se zaboravi, a jednog dana bi mogli i unuci da čitaju,
ionako neće ništa naučiti iz onih udžbenika revidirane istorije:lol:

Isti jezik, ista psihologija sto je u Srbiji to ti je i u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji,Crnoj Gori a i u Bosni i Hercegovini.

немате ви колега појма о србима, тачно је, имају две ноге две руке главу прсте... ал срби имају и скупоцене унутрашње органе, с кромањонцима то није случај. даље, срби имају историју, а то исто није случај с кромањонцима, итдитдитд, могу се набрајати разлике данима, само слепац их не види.

но, да се мало спустимо на ниво кромањонаца, елем, можда најконкретније ствари у којима се разликују срби и кромањонци могу да кажу саме кромањонке, оне изгледа нису најсрећније са њиховим земљацима :lol:

inače moguće da su hrvati i srbi istia narod ali utjecaj drugih kultura je učinio svoje....austrijsko-mađarski utjecaj je hrvate učino superiornijim od srba koji su bili pod utjecajem primitivne turske što se i danas osjeti

evo ga jos 1an iz ergela tucanih ...

e, momak ...reci nam kako je bilo kod markiz de sada, jel te abjuzingovao ili te prebacio u sobu za sastancenje kod pape??

oseti se kad vas zapadna elita phca...oseti se kad izbacujete vazduh kroz meko tkivo

inteligentniji i ambiciozniji ljudi su često depresivni zato jer su svjesni realnosti i žele više i bolje...
za razliku od neukih čobana kojima je dovoljno malo svinjetine i rakije da budu sretni.....znaš onu : "kako je lepo biti glup" :D

ok, srećna sam što sam glupa čobanka koja je nesvesna realnosti
a ti javi kad izlečiš ulcerozni kolitis, reumu , čir na želucu i kad otplatiš pozamašni dug psihiću koji nikako da ti pomogne da izlečiš nesanicu:roll:

inače moguće da su hrvati i srbi istia narod ali utjecaj drugih kultura je učinio svoje....austrijsko-mađarski utjecaj je hrvate učino superiornijim od srba koji su bili pod utjecajem primitivne turske što se i danas osjeti
U kojim poljima ste tacno superiorniji...da vam Srba nije bilo,zagreb bi vam i dalje bio agram..Rijeka Fiuma...
A govana i naroda nazovi....madjari im milenijum postavljali banove i gospodare..aj da su bar turci..koji vladase od Beca, Maroka i Irana.

е да, поред свих побројаних разлика и оних изостављених, постоји једна непремостива разлика која доказује да је наш сироти којо потпуно шенуо. наиме, срби су индоевропски народ, као и сви словени, кромањонци су из ирана :lol:

evo ga jos 1an iz ergela tucanih ...

e, momak ...reci nam kako je bilo kod markiz de sada, jel te abjuzingovao ili te prebacio u sobu za sastancenje kod pape??

oseti se kad vas zapadna elita phca...oseti se kad izbacujete vazduh kroz meko tkivo

ma piši ti šta hoćeš...pravi se duhovit i blesav

ali zna se da sam u pravu :) ...to ne kažem samo ja nego svi upučeni i realni..i oni neutralni....razlike između nas su očite...hvala bogu dragom:)
al neka neka...primjetio sam da mnogi srbi postaju sve više realniji i shvaćaju da su ih godinama lagali i uvjeravali u nekakvu superiornost nad hrvatima i ostalim narodima...uče se ljudi:)
samo vas povratak u realnost može natjerati da krenete naprijed i da se izvučete iz mraka i bijede :)

Back