Kojim jezikom govorite ?

Nije valjda? z:shock::zsmrcka::zcepanje::zcepanje:

Stvarno ću početi da gotivim Gošću i Petokraku, one shvataju demokratiju na moj način z:lol:

крушкице,
Зар се озбиљно расправљаш са малим незнанком, исфрустрираним средњошколцем који још није ни азбуку савладао?.......чак је статут ЛДП-а, који за њега прадставља неку врсту библије, одслушао на МП3 плејеру.

Dobio si zuti pre neki dan, sad sledi crveni.
Sa mnom tako ne mozes da razgovaras.
Pricacemo ponovo onda kada mi napises "izvini"...ako to znaci nikad- onda nikad.
Moja pravila su jednostavna:)
Не нервирај малог незнанка (ник му није случјно незнанко)
Дете се погубило и лупета за медаљу...једино што и сам нема појма шта лупета.
На жалост, на његовом примеру се виде сви пропусти у образовању као и седамдесетогодишње урушавање институције породице...класичан примерак анемичне, необразоване, неваспитане, фрустриране и сексуално неспособне (није мога девојку да пољуби зато што пуши) омладине.

ствар је за жаљење....или л,ечење.

крушкице,
Зар се озбиљно расправљаш са малим незнанком, исфрустрираним средњошколцем који још није ни азбуку савладао?.......чак је статут ЛДП-а, који за њега прадставља неку врсту библије, одслушао на МП3 плејеру.

Ja sam mislila da ti kapiraš kako ja funkcionišem :(
Ozbiljna sam da se odvališ.
Od smeha.

Којим језиком говорите и како се звала наставна јединица у време транспарентног комунизма и државе која више не постоји, таква питања немају везе.

Којим језиком говорите и како се звала наставна јединица у време транспарентног комунизма и државе која више не постоји, таква питања немају везе.

Imaju, ako se iza njih krije vrlo PROVIDNA provokacija.

Stvarno, tupe li teme koja je uskočila u usta AUTORU lično :lol:

Ja sam mislila da ti kapiraš kako ja funkcionišem :(
Ozbiljna sam da se odvališ.
Od smeha.

Али СИСАНЧЕ!!!!!!!!!!!!!!

Па ипак разговараш са тинејџероммкоји пати од ерективних проблема...........спусти мало лопту на темљу, опет ће се постидети.

Него,
Да ли си приметила ка сисанче (незнанко) коментарише само своје постове'?

Изгледа да се ради о тинејџ егоманијаку у покушају.

Али СИСАНЧЕ!!!!!!!!!!!!!!

Па ипак разговараш са тинејџероммкоји пати од ерективних проблема...........спусти мало лопту на темљу, опет ће се постидети.

Него,
Да ли си приметила ка сисанче (незнанко) коментарише само своје постове'?

Изгледа да се ради о тинејџ егоманијаку у покушају.

Šomini misli da je on profesor fizike, mene zabole.

Kada krene da šuka preko mere volim da ga spustim na zemlju.

Šomini misli da je on profesor fizike, mene zabole.

Kada krene da šuka preko mere volim da ga spustim na zemlju.

сисанчеје првак света............са научених 12 слова абецеде продаје (закржљале) тестисе за бубреге свима...............смешан је к'о Циркус Адриа.

i kraj price...
2lo10g6.jpg

Back