Esperanto govorim kao da sam tamo rođen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam...srpski samo nabadam....pitanje je valjda bilo koje smo ucili a ne koje jezike sve znamo....
Nije valjda?
Stvarno ću početi da gotivim Gošću i Petokraku, one shvataju demokratiju na moj način![]()
U tom slučaju ja govorim srpsko-vojvođanskim, a dijalekt je novosadski. Red je da i mi u ovoj depresivnoj ravnici i ovom rasplinutom gradu dobijemo svoj zvanično priznati jezik![]()
Ti si jedan neotesani rnjov, skolovan iz milovih novina, i to je sva nauka kojom raspolazes. Tvoji "argumenti" su ili za zaljenje ili za ignor. I sta se ja uopste trudim da ti uteram pamet u glavu, kad se od govana pita ne pravi.
Ma jok bre, ti govoriš velikosrpskim zadrtim jezikom...takav je ušao kod nas u mnoge institucije sistema.
Nije valjda?
Stvarno ću početi da gotivim Gošću i Petokraku, one shvataju demokratiju na moj način![]()
Не нервирај малог незнанка (ник му није случјно незнанко)Dobio si zuti pre neki dan, sad sledi crveni.
Sa mnom tako ne mozes da razgovaras.
Pricacemo ponovo onda kada mi napises "izvini"...ako to znaci nikad- onda nikad.
Moja pravila su jednostavna![]()
BUmerang : .говор је одвојио човека од мајмуна.............надам се да ћеш и ти савладати ту људску вештину.
Ta demokratija kod nas i funkcioniše na tvoj, njen, njihov način.
Zato vas/nas/njih i svrbi.
Ma jok bre, ti govoriš velikosrpskim zadrtim jezikom...takav je ušao kod nas u mnoge institucije sistema.
крушкице,
Зар се озбиљно расправљаш са малим незнанком, исфрустрираним средњошколцем који још није ни азбуку савладао?.......чак је статут ЛДП-а, који за њега прадставља неку врсту библије, одслушао на МП3 плејеру.
Којим језиком говорите и како се звала наставна јединица у време транспарентног комунизма и државе која више не постоји, таква питања немају везе.

Дакле њачеш?

Ja sam mislila da ti kapiraš kako ja funkcionišem![]()
Ozbiljna sam da se odvališ.
Od smeha.
Али СИСАНЧЕ!!!!!!!!!!!!!!
Па ипак разговараш са тинејџероммкоји пати од ерективних проблема...........спусти мало лопту на темљу, опет ће се постидети.
Него,
Да ли си приметила ка сисанче (незнанко) коментарише само своје постове'?
Изгледа да се ради о тинејџ егоманијаку у покушају.
Šomini misli da je on profesor fizike, mene zabole.
Kada krene da šuka preko mere volim da ga spustim na zemlju.
Дакле њачеш?
U tom slučaju ja govorim srpsko-vojvođanskim, a dijalekt je novosadski. Red je da i mi u ovoj depresivnoj ravnici i ovom rasplinutom gradu dobijemo svoj zvanično priznati jezik![]()

Ne... Samo govorim crnogorski...
I nemoj da se nerviras zbog toga![]()