- Poruka
- 118
Da je bolje ne bi valjalo ..
Neka, mashallah... Bas mi je drago... Bice i bolje inshallah.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je bolje ne bi valjalo ..

Виђи, он се добро ćећа тијех вријемена и воли да потенцира те различите народе и народности...али до 1945-е црногорски није постојао као језик, а Македонци су до 1945-те били Срби.
Ја данас не спорим данас дијелу грађана Црне Горе и Македоније да се изјашњавају како желе али постоји нешто што се зову историјске чињенице.
И још нешто, у Црној Гори живи 32 % Срба, они желе да у школама уче српски језик, дакле за њих нема ćеђељки, већ журки сједељки.
[/B]
Ma ja obožavam narkomane, meni jedino smeta kad uzimaju ove lake droge.
Nego, šta tebi smetaju ****** ? Pa to je karakterna osobina čoveka, htela si reći homoselksualci je l' ?

Ma nije uopće bitno od čega je Milan umro.
Ili Megi.
Ljudi su blagopokojni a o mrtvima sve najljepše.
Tim više kaj su ti isti ljudi dali toliko radosti i vlastite energije koju smo mi koji smo ih obožavali i obožavamo uzimali i uzimali.
EKV je band o kojem kada se priča treba mirno stajati.
EKV se uvijek piše velikim slovom bez obzira na pravopise.
EKV su nešto što ruralci nikada neće shvatiti i zbog toga, osim po Božjoj glazbi s veliko B, ih još više obožavam.
EKV su unatoč kaj ih nema za navijek prisutni jer njihov glazba će živjeti vječno.
Ova šuplja fraza tisuću puta izgovorena ima smisla jedino ako je u rečenici EKV i zato ima smisla.

И личиш на Пироћанку,пола те не разумем.Sa interneta - i Piroćanci svoje guraju :
"За неупућене: пиротски говор је изворни српски говор који своје карактеристике чува већ скоро хиљаду година, још од 11. века Христове ере."
И личиш на Пироћанку,пола те не разумем.

Što lupaš bogati, ko si ti da kažeš da Bošnjaci ne postoje ?
Postoje i postojaće više i jasnije no ijedan Srbin i srpkinja poput tebe.
Sa mnom išli bošnjaci u školu pre 100.godina, Andrić ih opisao pre 100 i više godina, i ti sad mlatišumiš ovde ko Čučuk Stana.

Dobio si zuti pre neki dan, sad sledi crveni.
Sa mnom tako ne mozes da razgovaras.
Pricacemo ponovo onda kada mi napises "izvini"...ako to znaci nikad- onda nikad.
Moja pravila su jednostavna![]()
Covjek ti je samo rekao istinu![]()

Tebe niko nista nije pitao
Nemas dozvolu da mi se obratis![]()
Duso, imas pravo da mi odgovoris...samo kad ti ja dozvolim![]()

Što lupaš bogati, ko si ti da kažeš da Bošnjaci ne postoje ?
Postoje i postojaće više i jasnije no ijedan Srbin i srpkinja poput tebe.
Sa mnom išli bošnjaci u školu pre 100.godina, Andrić ih opisao pre 100 i više godina, i ti sad mlatišumiš ovde ko Čučuk Stana.
:... 
ma...........Decko..hajde oladi![]()
Produzi dalje...produzi dalje...idi od mene...jer jos si dijete![]()

Tebe niko nista nije pitao
Nemas dozvolu da mi se obratis![]()
JA dete sa 32 godine
bas ti hvala na komplimentu
Ti se kacis za mene, ja te inace nikada ne bih ni primetila![]()
Crnogorskim.

Maternji mi je pirotski...a govorim i srpski, hrvatski, srpsko-hrvatski, bosanski, BHS (što bi rekli ovi u Hagu), crnogorski, dalmatinski, vranjanski, leskovački, niški, enlgeski....i nešto latinskog....pravi poliglota..![]()
Ha, ha, ti poče kao komunistkinja ovde, i ona je rekla pre neki mesec ovde jednom forumašu: zabranjujem ti da misliš...