Kojim jezikom govorite ?

Biće jednom propast sveta, es čuo ti za tu rečenicu?
A turska imperija je davno pukla i samo su tebe ostavili da ovde lupaš.

To se kaze "sudnji dan". :)

A sto se tice turske imperije, pa cuj, dugo je i trajala u tim okvirima. :D
To vi najbolje znate na svojoj kozi, hehe. Sta da vam pricam kad sve znate. :D
Ali evo, opet ste na ekonomskom planu zavisni od brace Turaka.
Evo sada kada kupe beogradski aerodrom, cuo sam da ce nazvati aerodrom po nekom sultanu.
Po kojem sultanu bi ti voljela da se zove beogradski aerodrom, hehe? :D

To se kaze "sudnji dan". :)

A sto se tice turske imperije, pa cuj, dugo je i trajala u tim okvirima. :D
To vi najbolje znate na svojoj kozi, hehe. Sta da vam pricam kad sve znate. :D
Ali evo, opet ste na ekonomskom planu zavisni od brace Turaka.
Evo sada kada kupe beogradski aerodrom, cuo sam da ce nazvati aerodrom po nekom sultanu.
Po kojem sultanu bi ti voljela da se zove beogradski aerodrom, hehe? :D

Bajazitu, da se Turci sete s kim se kače :lol:

Milan Mladenović je kompletan autor, sjajan pesnik i muzičar. Zabole mene šta je on lično bio, sve ono što je ostalo POSLE NJEGA JE POZITIVNO

I ako ćemo već tako draži su mi narkomani od pedera.

Ma ja obožavam narkomane, meni jedino smeta kad uzimaju ove lake droge.
Nego, šta tebi smetaju ****** ? Pa to je karakterna osobina čoveka, htela si reći homoselksualci je l' ?

veoma ruzno sa tvoje strane, Milan je umro zbog kancera

Ma nije uopće bitno od čega je Milan umro.
Ili Megi.
Ljudi su blagopokojni a o mrtvima sve najljepše.
Tim više kaj su ti isti ljudi dali toliko radosti i vlastite energije koju smo mi koji smo ih obožavali i obožavamo uzimali i uzimali.
EKV je band o kojem kada se priča treba mirno stajati.
EKV se uvijek piše velikim slovom bez obzira na pravopise.
EKV su nešto što ruralci nikada neće shvatiti i zbog toga, osim po Božjoj glazbi s veliko B, ih još više obožavam.
EKV su unatoč kaj ih nema za navijek prisutni jer njihov glazba će živjeti vječno.
Ova šuplja fraza tisuću puta izgovorena ima smisla jedino ako je u rečenici EKV i zato ima smisla.

’Ajmo večeras malo o jezičarenju .
Recimo, pitam vas, koji jezik ste učili u osnovnoj školi ?
To jest, kao vam je pisalo u „Djačkoj knjižici“ tačno ?
Neki kažu da srpskim jezikom pričaju svi, samo ga zovu ovako ili onako ?
Neki kao ja kažu da su izmiljeni jezici i Hrvatsski i Crnogorski jezik itd?
Ja tvrdim da to nije tačno, i za to imam debele argumente, a vi imate li argumente za svoje tvrdnje koje ćete ovde eventualno napisati !
Na ovu temu neka se jave samo oni koji imaju stav, ostali koji vole viceve, dosetke, Mujine i Fatine humoreske neka odmore malo uz muziku i intermeco iz studija.

Српски и Енглески сисанче моје драго.......а натуцам и француски

Хтватски не спорим али спрдњу завану "црногорски" свако иоле озбиљан не узима за озбиљно укључујући и УН које су одбиле да ту идиотарију упишу на листу светских језика уз образложење да се ту ради о наречју српског језика...то је за.ебанција за фрустиране комплексаше и малограђане попут тебе.

А ти како си?
Сазнао где је Енглезовац?

Poslednja izmena:
narkomane vole deca ;)

Margita Stefanović je poslednje godine života provela u beogradskom Centru za smeštaj beskućnika, a umrla je 18. septembra 2002. na beogradskoj Infektivnoj klinici. Uzrok smrti nije zvanično objavljen, ali se pretpostavlja da je umrla od posledica dugogodišnjeg intravenoznog konzumiranja droge.

Pre nje su umrli Ivica Vdović (1992), Milan Mladenović (1994) i Bojan Pečar (1998). I Sonja Savić-glumica njihov alter ego. 2008

Poslednja izmena:
zar ti ne rekoh primer Nemaca?
Kad naucis nemacki jezik i odes u neki tamo njihov grad gde oni koriste svoj lokalni jezik - nista ih neces razumeti, tj. vrlo malo....
Isto vazi i za ovo kod nas.
To su sve varijante srpskog jezika.

Da su Slaveni napravili carstvo ko Germani postojao bi slavenski jezik , ovako svak ima svoj nacionalni jezik .
Neki od germanizmama koje koristimo :
bluza,cigla,deka,cimer,escajg,flaša,friško,gletovati,haustor,karfiol,kelner,kifla,knedla,krofna,koštati,
rikverc, ratkapa,šalter, šarmer,šminka,šlampav,šnicla, špajz,šnita,štanga, šprica,štrik,štikla,švercer,
ura,veker,zihernadla.

’Ajmo večeras malo o jezičarenju .
Recimo, pitam vas, koji jezik ste učili u osnovnoj školi ?
To jest, kao vam je pisalo u „Djačkoj knjižici“ tačno ?
.

U osnovnoj srpskohrvatski + ruski
U srednjoj srpskohrvatski, engleski, ruski

Dalje - uglavnom engleski, nešto njemački, ruski i malo japanski.

ps.
A na forumu crnogorski ha ha

Poslednja izmena:

Back