Kojim jezikom govorite ?

ne znam, to sto pricas je potpuno bezveze...Hrvati postoje, 'ajde ne mozemo sad da izmisljamo toliko...a bosnjaci ne postoje...to ti se samo pricinjava:lol:

Ја нисам рекао да Хрвати не постоје него да хрватска нација не постоји,
јер нема нити је икада имала своју аутохтону, за народ везану елиту.

Постоје људи који се називају Хрватима, али њихова елита не постоји,
зато је њихова државност везана за туђу елиту,
а њихова култура за туђу културу.

`Хрватску нацију`, и `хрватску културу` међу Србима афирмишу и прихватају једино простаци,
јер им то омогућава да буду простаци.
То су чињенице.

tudju kulturu?

i to od pripadnika nacije koji ima barem 80% turskog folklora u "svojoj kulturi".mashala,sto bi rekli stari srbi..

`Хрватску нацију`, и `хрватску културу` међу Србима афирмишу и прихватају једино простаци,
јер им то омогућава да буду простаци.
То су чињенице.

Reče čovjek čiju elitu predstavljaju potomci trgovaca svinjama. :hahaha:

More bit da su Zrinski, Frankopani, Berislavići, Draškovići, ... i ini elitni plemići u stvari bili Marsovci. :mrgreen:

srbina Iva Andrica.

Zamisli te sramote za nas. Mislim Srbe. Treba da nas je stid, debile glupe što je jedan nobelovac Srbin.

Jer, to je poenta tupavih tema poput ove.
Nema ničeg goreg nego biti Srbin, nema nikog glupljeg, nikog krivljeg.

Stvarno mi je zlo od ovakih gluposti kojim nas zatrpavaju svakog dana i nikom ništa. Mi ćutimo, a klinci, što je najgore usvajaju i veruju.

Uštrojiti.

Prilozi

• Ivo_andric_prijavnica.jpg
    Ivo_andric_prijavnica.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 6
Zamisli te sramote za nas. Mislim Srbe. Treba da nas je stid, debile glupe što je jedan nobelovac Srbin.

Stvarno mi je zlo od ovakih gluposti kojim nas zatrpavaju svakog dana i nikom ništa. Mi ćutimo, a klinci, što je najgore usvajaju i veruju.

Uštrojiti.

Nemate se čega stidjeti. :mrgreen:

Bosanski (OS Alija Nametak, Sarajevo)

Engleski

Francuski skoro totalno zaboravila...:(

A i ti kao Srbi.
Učila si bosanski ili bošnjački u Osnovnoj školi koja nosi naziv po hrvatskom / bošnjačkom književniku dr. Aliji Nametku koji je :

U Zagrebu je završio Mudroslovno visoko učilište, poslije je radio kano nastavnik, knjižničar i pisac igrokaza.
Redovito je surađivao u zagrebačkom tisku i časopisima književnim i uljudbeno-povijesnim prilozima, a objavljivao je u nakladi ,,Matice hrvatske''.
Zagovarao je hrvatsko narodnostno usmjerenje bosansko-hercegovačkih muslimana i njihove uljudbe.
Surađivao je u ,,Hrvatskom narodu'' (1941.), ,,Hrvatskoj svijesti'' (1942.), ,,Novom listu'' (1943.) ter ,,Hrvatskoj pozornici''.
Također je napisao i nekoliko članaka u vezi hrvatskog jezika.
Nakon sloma NDH 1945. je osuđen na 15 godina robije (Zenica, S. Mitrovica), a pušten je 1954.

A kakav si ti bosanski jezik učila u školi evo ti kaže sam Alija Nametak po kome je tvoja škola dobila ime :

Cit: "Od djetinjstva sam bio bez prekida u narodu, najviše po jugoistočnim našim selima i prisluškivao nepatvoreni hrvatski narodni govor ponajviše od seljaka, koji nisu pohađali škole i koji ne čitaju novine, pa sam uvjeren, da im nije prionulo ništa u govoru, što ne bi oni od davnina govorili."

Jeste i vi Bošnjaci zbunjeni u glavu da to nije za vjerovati.
Pa koji ste ****** ako učite bosanski po njemu dali ime školi.
Nek se sve škole zovu po Aliji Izetbegoviću.
Zar nije normalnije u takvim školama učiti bosanski no u školi koja nosi ime Hrvata dr. Alije Nametka.

Reče čovjek čiju elitu predstavljaju potomci trgovaca svinjama. :hahaha:

More bit da su Zrinski, Frankopani, Berislavići, Draškovići, ... i ini elitni plemići u stvari bili Marsovci. :mrgreen:

Reče čovjek čiju je elitu izmasakrirao Turčin već u 14 st.
Čim je stupio na Balkan.
Ustvari čista zamjena teza.
Srpsku elitu poklao Turčin zamjera nama da nemamo elitu.
Ukrali im jezik a do 1918 g, 90 % nepismenih je bilo u Srbiji ??!!
Pa za nevjerovati ....

Uštrojiti.

Ajde ne lupaj i ne sramoti se.
Ajdee da kažeš da Ivo Andrić pripada i srpskoj književnosti, o tome bi se još i dalo raspravljati ali reći da je bio Srbin je u najmanju ruku bedasto.
Čovjek je čisti od oca i majke nepatvoreni Hrvat iz BiH koji je kasnije postao jugoslaven,
I ako baš hoćeš najviše pripada bosanskoj književnosti.
I osim toga priložio sam originalno uvjerenje koje je sam ispunio pri upisu na Sveučilište u Zagrebu.
Pa daj bar fakte prihvati ako ne možeš baš racionalno i argumentirano rasuđivati.

Reče čovjek čiju je elitu izmasakrirao Turčin već u 14 st.
Čim je stupio na Balkan.
Ustvari čista zamjena teza.
Srpsku elitu poklao Turčin zamjera nama da nemamo elitu.
Ukrali im jezik a do 1918 g, 90 % nepismenih je bilo u Srbiji ??!!
Pa za nevjerovati ....

Mislio sam na ovu novu "elitu" - Karađorđeviće. :mrgreen:

Mada ima i takvih koji su (nekim kanalima) uspjeli "iskopati" rodbinsku vezu Karađorđevića i Nemanjića. :per:

Back