Kojih životinja se plašite?

:rida::rida:

dedliest_snakes_30.jpg

ako bih ziveo u Kini i brao pirinac u onim nepreglednim poljima plasio bih se TIGRA
ako bih ziveo u Indiji u onim siromasnim kvartovima (kastama) i spavao u trosnim kucicama plasio bih se INDIJSKE KRALJEVSKE KOBRE
ako bih ziveo u Africi i bio gost MASAJI plemenu i sa njima isao u setnju dzunglom noseci samo patrljak drveni koji oni zovu koplje plasio bih se LAVA
ako bih ziveo negde na SVALBARDU gore severno skroz plasio bih se BELOG MEĐEDA
ako bih živeo negde u planinskim predelima Kanade plasio bih se GRIZLIJA
ako bih kojim slučajem mogao da živim u virtuelnom svetu u mestu zvanom forum krstarica plašio bih se LAVICE

Al' pošto živim na Zlatiboru i ne plasim se ni POSKOKA a Bogami ni VUKA
moj odgovor je STRSLJEENN !!! :eek:

strsljenae8_zps90f29a49-1.jpg

...laskavih i frivolnih
ljudi
onih koji imaju vječiti osmjeh /kez/...
Životinja se ne plašim jer u Dijademi Faraonn_a je kobra
a pas je poštovana i kultna životinja...
Skarabeus je srećonosac
Danas je neki i zloupotrebljavaju
dajući mu i magična svojstva...

Luxor,
5894. S.G.
- Faraonnat-

...laskavih i frivolnih
ljudi
onih koji imaju vječiti osmjeh /kez/...
Životinja se ne plašim jer u Dijademi Faraonn_a je kobra
a pas je poštovana i kultna životinja...
Skarabeus je srećonosac
Danas je neki i zloupotrebljavaju
dajući mu i magična svojstva...

Luxor,
5894. S.G.
- Faraonnat-

Ne plašiš se Kobre, aaaaa
ćut ! Kad bi ti je turio u gaće ne bi znao gde je Luksor a gde je Adis Abeba

Poslednja izmena:
Zanima me žive li u hrvatskim, bosanskohercegovačkim i srbijanskim rijekama ikakve opasne životinje. U morima ima morskih pasa, meduza, raža, otrovnih riba itd. Koliko mi je poznato u rijekama nema nikakvih živih opasnosti.

U Jadranu su opasni modrulji i veliki bijeli morski pas. Modrulji žive uglavnom na otvorenom moru i rijetko se približavaju obalama. Povremeno ih se može vidjeti samo u vodama vanjskih otoka poput Mljeta, Kornata i Visa. Ukoliko se pojave jedan ili dva primjerka, najčešće bježe od čovjeka, no veća jata modrulja mogu zbog znatiželje ili gladi biti prilično opasna. Slično je i s velikim bijelim morskim psom, iako zbog hrane - danas je to tuna - može doći i bliže obali. U posljednje vrijeme oni su relativno rijetka vrsta u Jadranu, no poneki se primjerak vidi gotovo svake godine. Zadnji smrtonosni napadi zabilježeni su početkom 70-ih godina, kada je Jadranom prometovalo mnogo više brodova. U riječkom zaljevu su morski psi 1971. usmrtili dvije osobe, a kod Omiša jednu 1974.

Svih vrsta insekata sem leptira i komaraca

- - - - - - - - - -

Ja bi crkla, bukvalno, dobila bi srcani udar, ne bi ni skontala da je to moj ker

- - - - - - - - - -

Samo od:

botsaska.jpg

f_grqdvscjm_b60eed5.jpg

Ostalo, zmije, paukovi, zabe itd.... ono klasicno..... mi je ok. Naravno ne bi mi bilo svejedno da stojim pored ogromnog lava, ako je slobodan... ili slicno, ali imam fobiju samo od ovih insekata.

Joj kad ih vidim ovako u gro planu, stresem se iako je samo slika

Back