Koji znak(po vama)ume da bude najgadniji ako mu se zamerite?

• Začetnik teme Začetnik teme Eni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RAK:
Ssonja:
Anonymous:
devica je najpokvareniji znak zodijaka. Vrlo je podmukla, a rak je gori od svih zajrdno kada je povredjen
slazem se ovo za devicu, mislim zensku, svih 20 koje znam su strasno iskompleksirane i zle i sebicne i neoprezaju od niceg a ovo sto se tice mene opet si u pravu samo to treba bas neko smrtno da mi se zameri ili nekome koga ja volim, u suprotnom nevolim da povredjujem druge, ali opet postoji ono oko za oko, zub za zub :roll:
Pa to jednostavno nije istina, mislim ne znas mene uostalom od ko una koliko hiljada ili milona devica ti znas 20 i na osnovu toga ne mozes da odredis univerzalne osobine devica!!!!
Eto tako.... :P

Pa ne znam sta bih rekla,volela bih da se posvadjam sa jarcom ali sa njima je tesko posvadjati se,oni te samo iskuliraju do kraja zivota,skorpije ti se osvete ali onako na finjaka,device me nerviraju svojim durenjem,a blizanci(to sam ja)...pa volela bih da mogu da budem dugo ljuta i da se osvetim ali mene to tako brzo prodje da nekad sama sebe nerviram.Ovnovi nisu losi,nisu pakosni.
Definitivno najgore sam prosla sa skorpijama.

Moja bivsa najbolja drugarica je dupli lav i ne slazem se kako oni oprastaju velikodusno... onda mi je za svaku gresku pravila pakao od zivota.... :roll: ... tako da su mi se smucili lavovi zbog nje.... :?

a za ostale znake... pa hm, vage znaju do sutra da se svadjaju i da budu taaaaako dosadne (i mama i sestra su mi vage i to je blagi uzas kad njih dve uzmu da se svadjaju :D )... hehe... i tako... :wink:

dr:
Pa ne znam sta bih rekla,volela bih da se posvadjam sa jarcom ali sa njima je tesko posvadjati se,oni te samo iskuliraju do kraja zivota,skorpije ti se osvete ali onako na finjaka,device me nerviraju svojim durenjem,a blizanci(to sam ja)...pa volela bih da mogu da budem dugo ljuta i da se osvetim ali mene to tako brzo prodje da nekad sama sebe nerviram.Ovnovi nisu losi,nisu pakosni.
Definitivno najgore sam prosla sa skorpijama.

Prosto se nisi razumela sa njima. I skorpije i blizanci su sjajni ljudi. Svi su divni... I bolje sto se ne ljutis dugo, to su ruzne emocije i bolje da ih ne nosis u dusi, jedino je problem sto drugi to ne razumeju (govorim iz iskustva) kako to da si jedan dan ljuta, a drugi je bas sve ok. Zbunjujuce za neke, a meni sasvim prirodno.

anakin:
rak ce da se ljuti do kraja zivota, skorpija ce pokusati da te ubije, bik ce da ti skine glavu uz spektakl (ali ce se ipak odljutiti) a ovan ce furiozno da ti saspe sve u facu pa ce sutra da se izvinjava.
jarac ce te samo precrtati u svom zivotu a lav ce ti kraljevski oprostiti.
devica ce da se duri ali nikad nece praviti scene.
blizanci i vage ce brzo zaboraviti i nastaviti kao da nista nije bilo.
strelac i vodolija ce biti duboko povredjeni ali nikad se nece svetiti.
Mala ispravka: Skorpija ce USPETI da te ubije (i to polagano ako je ikako moguce) :wink:

evo vam jedna slatka prica....
moj deda je skorpija- jarac....i kad je bio treci osnovne, pokaci se sa nekim klincem i klinac ga pljune. moj deda dodje kuci, lepo i racionalno razmisli o svemu i shvati da bi jedino pravo resenje bilo da klinca ubije. e sad se tu postavio problem oruzja. nadje on jednu metalnu sipku i shvati da ta sipka treba da bude jako ostra da bi njome mogao sigurno da ubije klinca. i on je 3 meseca (!!!!!!!!!) turpijao u podrumu vrh sipke i dobio jezivo oruzje koje je sledeceg dana odneo u skolu i napikirao klinca u glavu (ni manje ni vise). klinac se izmakao ali ipak zaradio gadnu povredu.
eto to je skorpija - jarac....zelja za osvetom ga je drzala 3 meseca i nije odustao. naravno, ubistvo je bilo jedino resenje za pretrpljeno ponizenje u vidu pljuvanja.

pametnom dosta... :wink:

anakin:
evo vam jedna slatka prica....
moj deda je skorpija- jarac....i kad je bio treci osnovne, pokaci se sa nekim klincem i klinac ga pljune. moj deda dodje kuci, lepo i racionalno razmisli o svemu i shvati da bi jedino pravo resenje bilo da klinca ubije. e sad se tu postavio problem oruzja. nadje on jednu metalnu sipku i shvati da ta sipka treba da bude jako ostra da bi njome mogao sigurno da ubije klinca. i on je 3 meseca (!!!!!!!!!) turpijao u podrumu vrh sipke i dobio jezivo oruzje koje je sledeceg dana odneo u skolu i napikirao klinca u glavu (ni manje ni vise). klinac se izmakao ali ipak zaradio gadnu povredu.
eto to je skorpija - jarac....zelja za osvetom ga je drzala 3 meseca i nije odustao. naravno, ubistvo je bilo jedino resenje za pretrpljeno ponizenje u vidu pljuvanja.

pametnom dosta... :wink:

PA dobrooo... UGLAVNOM ce uspeti da ga ubije. Da je tvoj deda malo bolje gadjao... Za divno cudo, i ja sam skorpija jarac, potpuno razumem coveka. Mislim sta je uopste mogao drugo da uradi? :wink: Shalu na stranu, osveta je jako bitna za psihu mlade skorpije. Vremenom se potreba (delimicno) prevazidje, sve zavisi od toga da li je skorpija shvatila koliko je takvo delovanje pogubno po nju samu. (Nego anakine, da nisi strelac u horoskopu?)

Svaka ti cast, Anakin.
thumbs.gif

anakin:
rak ce da se ljuti do kraja zivota, skorpija ce pokusati da te ubije, bik ce da ti skine glavu uz spektakl (ali ce se ipak odljutiti) a ovan ce furiozno da ti saspe sve u facu pa ce sutra da se izvinjava.
jarac ce te samo precrtati u svom zivotu a lav ce ti kraljevski oprostiti.
devica ce da se duri ali nikad nece praviti scene.
blizanci i vage ce brzo zaboraviti i nastaviti kao da nista nije bilo.
strelac i vodolija ce biti duboko povredjeni ali nikad se nece svetiti.

Back