Koji znak(po vama)ume da bude najgadniji ako mu se zamerite?

• Začetnik teme Začetnik teme Eni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja kad pobesnim u trenutku eksplordiram i pocnem da resetam sve oko sebe XD - inace vodolija-devica, mesec u ovnu, mars u blizancima. Impulsivan sam ali nikad nisam uhvatio sebe da mrzim. Mogu da urlam na nekog da se bas dobrano istresem ali me onda prodje i vise nisam ljut. SUtra kao da se nismo ni svadjali :) A sto se tice vracanja duga, ne volim da ostanem duzhan ako mi se ukaze prilika da to uradim :)

Najgadniju reaakciju mozete ocekivati od osobe kojoj je Mars vladar Asc ili Sunca a nalayi se u Raku gde je debilitiran - to su osobe koje jednostavno biraju najnize udarce, osvetoljubive su i "pokvarene". Naravno, rece Vipcurlic i Mars u Ribama (tripuje da vam "spusta" i "zadaje udarce" cak i kada vise ne postoji na vasoj listi prijatelja).
Najzdraviji bes ima Mars u Ovnu i Skorpionu, ali pritom osoba ne sme u svom natalnom horoskopu imati nikakve lose aspekte sa bilo kojim polozajima, a ni osoba sa kojom je u konfliktu ne sme u svom horoskopu imati sliku "zrtve", jer ce Mars lako otvoreno reagovati a "zrtva" iritira, i zauzima svoju ulogu uvredjenog, pa time jos vise izaziva jakog Marsa.

Mars je pored toga egzaltiran u znaku Jarca, pa su shodno tome ljudi sa ovim polozajem skloni da reaguju na konflikt sa "Ok, VREME ce pokazati da li si iskren... posten... fer...". Ali dugo ce pratiti vase postupke iako vi toga niste svesni.

mars u ribama moze da bude energetski slab, nije dane zna dase naljuti i razgoropadi ali je nekako okrenut sebi i samodestrukciji posebno u losem aspektu i nekako je trapav ponekad..pa bih pre rekla da imas blazu poziciju nego sto "amortizujes"..ima liistine u ovome?

u kom smislu "blazu poziciju"?
da, mars u ribama jeste nekako slab, i chesto lenj, pa chak i kad treba da se svadja :lol: ne znam jel' zbog njega, ali ponekad sebe iznenadim smirenoscu i diplomatichnoscu u napetim situacijama ili pri zhustrijim raspravama, umem od neprijatelja da napravim saveznika itd. itd.
e sad, chesto se deshava i druga krajnost - da planem i pobesnim, ma ni fizichki obrachuni mi nisu strani u tim momentima :lol: e tu mozda radi kvadrat Ur i Marsa

u kom smislu "blazu poziciju"?
da, mars u ribama jeste nekako slab, i chesto lenj, pa chak i kad treba da se svadja :lol: ne znam jel' zbog njega, ali ponekad sebe iznenadim smirenoscu i diplomatichnoscu u napetim situacijama ili pri zhustrijim raspravama, umem od neprijatelja da napravim saveznika itd. itd.
e sad, chesto se deshava i druga krajnost - da planem i pobesnim, ma ni fizichki obrachuni mi nisu strani u tim momentima :lol: e tu mozda radi kvadrat Ur i Marsa

Blazu poziciju u odnosu na ono o cemu pricamo, o onome sta treba da ima neko ko bi bio bas onakav kako bi rekli "gadan" kad se naljuti

Gresis u vezi Jarceva - ne plase se vec te vise ne slusaju, jer ih ne mozes posle gluposti prevariti ponovo, ne mozes ih "smuljati", ne vrede izgovori i opravdanja :lol: Jarac te otpise i to je to.

Gledam neke Jarceve u svojoj okolini(srednjih godina)kako vremenom "otpisuju"jednog po jednog....verovatno ce u strosti uzivati u samoci...sto je meni (samoca)nespojivo sa uzivanjem?!

Gledam neke Jarceve u svojoj okolini(srednjih godina)kako vremenom "otpisuju"jednog po jednog....verovatno ce u strosti uzivati u samoci...sto je meni (samoca)nespojivo sa uzivanjem?!
eh, ti bezrazlozni strahovi :lol: ne boj se

Uostalom Jarac otpisuje samo nepouzdane, i u starosti ima dobre i pouzdane prijatelje. Sta god da radi - on insistira na kvalitetu.
Zar smatras da je bolje biti okruzen olosem citavog zivota, pod izgovorom straha od samoce?

eh, ti bezrazlozni strahovi :lol: ne boj se

Uostalom Jarac otpisuje samo nepouzdane, i u starosti ima dobre i pouzdane prijatelje. Sta god da radi - on insistira na kvalitetu.
Zar smatras da je bolje biti okruzen olosem citavog zivota, pod izgovorom straha od samoce?
Definitivno.
Meni je 11. polje - polje prijatelja "obojeno" Saturnom kao vladarem (počinje u Jarcu) i uvek sam se tako postavljala, i uvek družila sa malom grupom pouzdanijih ljudi rađe nego da imam gomilu površnih prijatelja.

Ma,Krinka, za sebe se ne bojim...ja ni na pustom ostrvu ne bih bila sama..."usvojila" bih neko majmunce:D Al vidis ja pricam o Jarcevima u ozbiljnim godinama-i ne vidim da je olos ono sto odbacuju.Naprotiv,pricam o ljudima koji ih stvarno vole,cak im i idu "niz dlaku"donekle,ali naprave "prekrsaj"npr.sto su u dobrom odnosu sa nekim sa kim se Jarac ne podnosi,sto ih ne podrze u nekoj ideji koju Jarac voli da plasira,a da nadje "potcinjene'koji ce to da odrade..Dakle pricam o ozbiljnim ljudima koji su vec izgradjeni...nekako kao da se sa godinama jos vise "stvrdnu"Bar ovi koje dobro znam salju poruku"ili mislis i radis kao ja ili si-voljno"Tu nema sirine....

Ma,Krinka, za sebe se ne bojim...ja ni na pustom ostrvu ne bih bila sama..."usvojila" bih neko majmunce:D
Nemoj projektovati svoje strahove na Jarceve, jer znas sta ONI se NE BOJE ;)

Al vidis ja pricam o Jarcevima u ozbiljnim godinama - i ne vidim da je olos ono sto odbacuju. Naprotiv, pricam o ljudima koji ih stvarno vole, cak im i idu "niz dlaku" donekle, ali naprave "prekrsaj" npr. sto su u dobrom odnosu sa nekim sa kim se Jarac ne podnosi, sto ih ne podrze u nekoj ideji koju Jarac voli da plasira, a da nadje "potcinjene' koji ce to da odrade.
Ti ne vidis situaciju kao oni i ne mislis kao oni - jer ti nisi JARAC. I cemu sva ta drama, ja nisam Blizanac pa ne shvatam njihovu neozbiljnost, nedoslednost, nedoraslost... ipak, ko sam ja ocenjujem da li ce neki tamo Lav kreirati svoj zivot na ovaj ili onaj nacin, ili ko sam ja da mu namecem svoje standarde. Shvatas? Ti pokusavas Jarcevima da nametnes tudji standard - to njima ne bi bilo prirodno, oni vole svoju formu, svoj sistem, on ima provereno odgovara, tako se osecaju udobno.

Nemoj projektovati svoje strahove na Jarceve, jer znas sta ONI se NE BOJE ;)

Ti ne vidis situaciju kao oni i ne mislis kao oni - jer ti nisi JARAC. I cemu sva ta drama, ja nisam Blizanac pa ne shvatam njihovu neozbiljnost, nedoslednost, nedoraslost... ipak, ko sam ja ocenjujem da li ce neki tamo Lav kreirati svoj zivot na ovaj ili onaj nacin, ili ko sam ja da mu namecem svoje standarde. Shvatas? Ti pokusavas Jarcevima da nametnes tudji standard - to njima ne bi bilo prirodno, oni vole svoju formu, svoj sistem, on ima provereno odgovara, tako se osecaju udobno.

Iznosenje sopstvenog misljenja i zapazanja nije nametanje sopstvenog standarda!

Iznosenje sopstvenog misljenja i zapazanja nije nametanje sopstvenog standarda!

To je subjektvino zapazanje jer stvari posmatras iskljucivo iz svog ugla, nasuprot sustini astrologije koja bi nas dok je spoznajemo, trebala priblizavati centru horoskopa, kako bismo izbegli bilo kakve ostre uglove, a samim tim i konflikte u horoskopu. Dakle, subjektivno - bez zelje ili namere da razumes njihov stav. Ako bi neko ciji je horoskop naklonjeniji pogledu na svet koji je srodan Jarcevima iznosio svoje misljenje ono bi imalo pozitivnu konotaciju. A svaki put kada za bilo sta projavis nerazumevanje ti ozivljavas lose aspekte (najcesce su to opozicije) iz svog licnog horoskopa.
Astrologija bi i trebala da nas nauci tome da shvatimo zasto drugi ljudi reaguju na odredjeni nacin, kroz definisane inicijativne afirmacije koje ih opisuju - Ovan vodi, Bik stice, Blizanac misli... a Jarac KORISTI ili materijalizuje. Suvislo je voditi polemiku ZASTO jedan Ovan ima potrebu da vodi i u svemu bude prvi - a polemika tog tipa nejcesce vredja upravo Vage, koje su u OPOZICIJI sa Ovnom.

Pa da se vratimo na temu - " Koji znak (po vama) ume da bude najgadniji ako mu se zamerite?"

Gresis u vezi Jarceva - ne plase se vec te vise ne slusaju, jer ih ne mozes posle gluposti prevariti ponovo, ne mozes ih "smuljati", ne vrede izgovori i opravdanja Jarac te otpise i to je to.
Iz ugla jednog jarca, apsolutno tacno. Nema to veze sa prikrivanjem emocija, strahom od razgovora. Kada mi se neko zameri, povredi... samo ga ignorisem, za mene ta osoba vise ne postoji jer ne treba mi tako neko u zivotu :) Nemamo vise sta da se raspravljamo, sta je bilo- bilo je, i nikakve reci to nece promeniti. Takva osoba jednostavno nije vredna toga da se raspravljam sa njom i dajem joj neke razloge. A ponekad takvo ignorisanje ume da povredi vise od bilo kakvih reci.

Al vidis ja pricam o Jarcevima u ozbiljnim godinama-i ne vidim da je olos ono sto odbacuju.Naprotiv,pricam o ljudima koji ih stvarno vole,cak im i idu "niz dlaku"donekle,ali naprave "prekrsaj"npr.sto su u dobrom odnosu sa nekim sa kim se Jarac ne podnosi,sto ih ne podrze u nekoj ideji koju Jarac voli da plasira,a da nadje "potcinjene'koji ce to da odrade..Dakle pricam o ozbiljnim ljudima koji su vec izgradjeni...nekako kao da se sa godinama jos vise "stvrdnu"Bar ovi koje dobro znam salju poruku"ili mislis i radis kao ja ili si-voljno"Tu nema sirine....
Verovatno su to neke individualne razlike. Ja na primer ne podnosim ljude koji mi povladjuju i uvek se slazu sa mnom, jer imam osecaj da ili govore neistinu, ili da su povodljivi. Volim ljude koji mi se suprotstavljaju, navode me na razmisljanje i ukazuju mi na sopstvene mane i greske. Takvi ljudi su mi potrebni da me spuste na zemlju i pokazu mi drugaciji nacin gledanja na stvari, jer imam obicaj da sve posmatram samo iz svog ugla :)

Back