Koji znak(po vama)ume da bude najgadniji ako mu se zamerite?

• Začetnik teme Začetnik teme Eni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SKORPIJE! Jedna skorpija je osoba koju volim najvise na svetu, u pravu si kad kazes da je skorpija i dobar prijatelj i dobar neprijatelj, stavise odlican. Uh, nikada se nemojte zamerati skorpijama, uvek cete izvuci deblji kraj! Licno iskustvo, govori vam jarac koji je inace vrlo osvetoljubiv i voli da se svadja... ali sa skorpijama jednostavno ne mogu da se nosim.

Mene je(Riba)mnogo tesko naljutiti-volim da sa ljudima razjasnim stvari,ali ne prihvataju to svi...E sad,mnogi misle da su fini ljudi i glupi pa preteraju,onda me isprovociraju da budem ironicna,da udaram "nisko"mada se posle pokajem-ne zbog njih nego zato sto sam im dozvolila "da me pokvare"
Najvise me iritira Jarcevska reakcija-ignorisanje(oni se plase da razgovaraju,ne prihvataju razjasnjavanje situacije) Skorpiju treba pustiti da se sama ohladi,a onda razjasnjavati.

Devica-vrlo nezgodan protivnik,nema zelje i osecaja za ispravljanje odnosa!

kad shvatis da Device imaju jedan strasan problem u sebi, postaje ti jasno. One nikada i nikad i nikad i nikako ne mogu, ne umeju i ne smeju da priznaju da nisu u pravu, uvek imaju razlog,izgovor ili realno objasnjenje za sebe ali da kazu da su krive za nesto..retko koja..Imam jednu Devicu/blizanac, musku, jako gotivnu kojanajvise voli da polemse bas samnom i jako me voli ali najvise voli da se nabedjuje sa mnom dok ne spadne s nogu jer mu uvek idem dirktnom linijom i ne odustajem dok ne izjavi da nije bio u pravu ( moj najvoljeniji kum)..i uspevam tu jer mi veruje i zna za 'bolku' koju ima...nije da nema osecaj ili zelju za ispravljanje odnosa, nego samo ne moze da prizna da mora da ispravlja nesto jer je to priznanje da je pogresio/la..i to tipicne device, bilo u znaku ili podznaku, da se druge ne nadju prozvane ovim mojim komentarom... Eto, Stormy nam je devica ali nema tu osobinu jer ima stelijum u Vagi, pa imasamo D od Device..na primer, nece se naljutiti sto nju navodim jer znam da sam u pravu..

Ajdemo uopsteno - najgadniji je onaj znak koji ima moc da plane, oseti se u trenu ispunjen besom i navalom agresije, izgubi pojam o vremenu i prostoru, padne mu mrak na oci i zaista biva pomracenog uma i nesvestan faze unistenja u kojoj se nalazi..tako bi trebao da izgleda najgori kad mu se zamerite za nesto..
Pa recite vi meni, koji od znakova, kad hocete uopsteno moze u sebi da sazme ovo sto sam navela i da bude njegovo olicenje "gadnog" kad je ljut..Hajmo..

mislim da je bzv generalizovati, ali evo, da dodam Jarcheve na listi - mada u mom sluchaju, marsic u Ribama moj bes uspeshno "amortizuje" ;)

mars u ribama moze da bude energetski slab, nije dane zna dase naljuti i razgoropadi ali je nekako okrenut sebi i samodestrukciji posebno u losem aspektu i nekako je trapav ponekad..pa bih pre rekla da imas blazu poziciju nego sto "amortizujes"..ima liistine u ovome?

Ajdemo uopsteno - najgadniji je onaj znak koji ima moc da plane, oseti se u trenu ispunjen besom i navalom agresije, izgubi pojam o vremenu i prostoru, padne mu mrak na oci i zaista biva pomracenog uma i nesvestan faze unistenja u kojoj se nalazi..tako bi trebao da izgleda najgori kad mu se zamerite za nesto..
Pa recite vi meni, koji od znakova, kad hocete uopsteno moze u sebi da sazme ovo sto sam navela i da bude njegovo olicenje "gadnog" kad je ljut..Hajmo..

au... ja se u ovim tvojim redovima prepoznajem ali ne verujem da su svi blizanci takvi...:???:

nisi ni ti takva kako sam opisala najljuce stanje u nekom znaku koje trazimo,mozda si imala neko slicno stanje ali ovde nisi ti

da, imala sam par puta neke momente nakon kojih sam se ozbiljno zapitala da li sam urachunljiva uopshte... e sad, umem da se obuzdam, nije da ne umem, mada, chesto sebi dozvolim izlive besa kad popizdim...:p

da, imala sam par puta neke momente nakon kojih sam se ozbiljno zapitala da li sam urachunljiva uopshte... e sad, umem da se obuzdam, nije da ne umem, mada, chesto sebi dozvolim izlive besa kad popizdim...:p

aha..to..pa to ti je samo trenutak izliva, tip si Vodolije i to one tako rade, kao grom prsnu i cim se isprazne prodje..ja njih zovem gromovnici...i sama imam Urana na Asc i mesec u Vodoliji, znam na sta mislis..Vodolije su eksplozivne ali da li ima neki drugi znak koji je potpuniji sa onim sto sam rekla...to trazim da znam..one imaju samo momenat i obicno tada sutiraju stvari, gadjaju cime stignu, treskaju stvarima o pod i tako to..

Back