- Poruka
- 6.984
izvini,ja sam imao 4...koja je razlika u znanju za jedan broj...moracu ozbiljnije da se pozabavim sa samim sobom i kaznim zbog ne znanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kopka me to sa starim egiptom i njihovim nabijanjem na kolac...posto smo navikli da mit o Vladu Cepesu povezujemo sa grof Draculom...pitam se kako bi to zvucalo da je sve krenulo od egipta...npr.Tutmes III...rogobatno zvuci..da ga zovemo Tuto od milja..smesno..kako se uplasiti onda...a,da..mumije...to vec zvuci primamljivije...a onda ti silni zavoji..malo,malo pa zapnu o isti,padnu i sta...raspadnu se....ipak sam za Vlad Cepesa ii mitu o grof Draculi...nekako evropski zvuci...svetski sto bi rekli......a neko bi i rekao...evo ide Tuto da ti sisa krv...hahahahahha...usro bi se od smeha........Hard as a rock:Samo izvoli...
peachwise:kao sto vec rekoh , koji vam je omiljeni turcizam u sexu i ljubavi?
kopka me to sa starim egiptom i njihovim nabijanjem na kolac...posto smo navikli da mit o Vladu Cepesu povezujemo sa grof Draculom...pitam se kako bi to zvucalo da je sve krenulo od egipta...npr.Tutmes III...rogobatno zvuci..da ga zovemo Tuto od milja..smesno..kako se uplasiti onda...a,da..mumije...to vec zvuci primamljivije...a onda ti silni zavoji..malo,malo pa zapnu o isti,padnu i sta...raspadnu se....ipak sam za Vlad Cepesa ii mitu o grof Draculi...nekako evropski zvuci...svetski sto bi rekli......a neko bi i rekao...evo ide Tuto da ti sisa krv...hahahahahha...usro bi se od smeha........